[囡囡推介] 柔柔專業推拿,因為專業所以推薦,鬆骨超值選擇~~~~

簽到
名稱: 柔柔專業推拿
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A28015-深水埗-樓上骨-柔柔專業推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

香港人工作壓力大,做野做餐飽,腰酸骨痛報到準時女性嘅例假,柔柔專業推拿聽聞手骨了得,一於book個時間去會一會柔柔,
囡囡真人樣貌美豔,白滑又幼嫩嘅肌膚,言行舉止婀娜多姿,盡顯佢有波有蘿嘅美好身材,加上好有女人味,性感到爆,簡直係人間嘅極品,我睇到慶合合慾火高燒不停吞口水。
一上骨床,先享受按摩推油,開背有力,功架十足,手骨高超,慢慢逐步逐步按,按到邊處邊處舒服,按穴位又準,解決腰痛問題,坐骨神經痛,按到咁上下,推油如是,手勢一流水準,推肩,推背,推腰,交足功課,做到力度夠穴位準,推到我全身上下都鬆曬,
推到咁上下,按摩埋前列腺,非常之有技巧,技術純熟,細佬好快有生理反應,r pat pat 搞到我又有feel,令人慾火焚身,我忍唔住轉身按住佢瘋狂勁玩,大家玩得開心又投入,佢雙手刺激下半身各個敏感部位,好鬼挑逗誘惑,已經爽到我無法享受,最後玩波爆!掂啊!
2ACEB90F-04FB-435B-BD2E-1A83ABA208A8-8077-000003B5D6FF0D79_tmp.jpg