[食家報告] Potato 2017暑假遊記 Fish&Best(一般般評)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

可能有DChing記得我每個暑假都出去玩下,不過今次暑假可能真系呢幾年來最後一次。所以玩到盡曬。之前仲有去左青島昆明越南柬埔寨泰國個邊,不過依家打左韓國先,因為人在韓國岩岩玩左,記憶猶新😏
講真之前睇各位Ching報告,都一路好想來韓國玩玩但都冇機會,點知翻美國架機delay左,有成12個鐘係首爾,咁就一定要玩玩 Fish同best,一落機就飛去搭巴士,6704一站到fish附近。入到去5知係覺得我係水魚定加左價,240000用卡,咁都要啦來都來到冇理由5玩,點知又話迎賓今日放假。都算,入去,5係冇服務,其實叫5錯架啦,但係同expectation差D,1個鐘玩完,冇話咩特別留戀既Feel,好啦見時間早去埋the best,行過去15分鐘當睇下首爾。
一入到去,個櫃檯小姐本來好好笑容,我一話English立馬黑左,我心霖屌搞D感既野?比錢仲貴,250000 用卡,唉都算了,都係個句來都來左了。入去,一眼望落條女,我以為頭先嗰個來左the best。。。整到真係差5多樣。入去係條走廊到吹係幾好玩,然後入間冇門房帶套,隔離仲有個韓仔,係幾得意既。但係入房都係個D野,the best仲冇毒龍。可能我今日雞運麻麻啦,但係我覺得好玩係好玩既,但係5到睇報告得到既expectation。。可能都係expect太高。
個人而言,如果以後再經過韓國可能會再玩下既,但係應該就5會特登去韓國玩。
之後會寫埋河口,柬埔寨同泰國遊記😏😏
期待師兄各地遊歷報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

期待報告

謝謝師兄分享
期待您的下次經驗報告~

其實那個迎賓挺無趣的,請假也就算啦~  
謝謝師兄分享

字字使人想入非非.尤如深入其境.感謝

用credit card 比Cash 貴10000 won,正常價。

现在韩国这两间店变了差吗多谢师兄分享

黎緊都想計劃去韓國玩

回復 Potatokappa #1 的帖子

感謝c兄分享

不懂不要乱说。韩国按摩房用卡支付要比用现金贵3万元,Full salon和Room Club用卡会比用现金贵5-7万,有些俱乐部是采用比率制,用卡贵20%。只有那些社长会长不差钱的主才会用卡支付,韩国人大多数也是用现金支付的,所以大部分娱乐场所门口都会放置一台ATM。The Best按摩房门口就有1个,在门口停车场岗亭背后,不细看会错过。记忆中Fish门口倒是没有,屋内停车场里也没有,不过江南区厅站边上有很多银行,有ATM可取钱。

thanks for sharing

多謝分享。請問啲女質素如何?

首先多謝師兄經驗嘅報告, 不過同期望有差, 的確有啲SAD

回復 Potatokappa #1 的帖子

期待何口泰國報告。

除了这两家就没别的了吗,也想去体验一下,

'Best' is only the shop name, it's definitely not the best.
It's only the best compard to 'Fish'.

Maybe it will change to 'Soso' (一般般) in the future.  Who knows?

感謝師兄分享

感謝師兄分享!!!!!