[曼谷] 剛剛由曼谷回來

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

8月中到曼谷一遊, 到訪momo massage & 蛇美, 星期五去了蛇美睇吓, 落到去買杯嘢飲行咗一個圈, 重以為自己去咗侏羅紀公園嚇到我以為去錯咗地方, 當晚番酒店食自己,  星期六去咗MOMO 睇吓見唔見到WEEWI但可惜伊人正在上鐘下次喇, 老闆娘大叫一聲所有囡囡出來排排企, 其中一個高高瘦瘦幾靓女吓, 但望佢的時候竟然黑面唔笑PK佢靓靓都假嘅 , 後來選了個個子小小的但有笑容, 原來係MOMO最受歡迎亞軍champo, 樣有8成似相不過冇相咁白比較黑, 按摩真係唔錯有力而且佢係用私伙正宗按摩油, 至於其他都有小小機械化, 老闆娘識小小廣東話, 囡囡都說多咗香港人去平時日本仔多, 佢地最憎大陸人唔當囡囡係人但佢地分唔到, 所以見到我地個樣唔係幾想接, 所以師兄們有機會去到要表明身份"香港人",  星期日試咗smooci的外賣囡, 當初期望其實不高但出乎意料之外囡囡唔錯, 未夠鐘打都唔走, 服務方面你約戰2Q一定做足冇偷懶, 出唔到都會吹爆你為止, 不過同相片係有啲差距, 提示先選評分後再選樣子, 因評分係由客戶使用服務後比嘅即係你比分, 所以評分可相度比較高, 另外冇分就是新做可以好怕羞好好玩, 亦可以好差師兄們選擇前要想一想, 星期日再去蛇美行吓, 今次好好多, 我個FD見到一個唔錯咁望吓佢喇條女竟然立即望天花板, 咁我個FD再行過去近望喇, 點知今次條女重要渺咀添串到呢, 又係大陸仔搞串晒, 又唔夠日本仔同韓國仔咁闊綽, 比個小小以為大晒又要玩莞式啲女睬你都傻, 連我地都死咗.
多謝分享!下次都可以試下smooci個app先
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 ppg20052000 #1 的帖子

That s a wonderful report, thank for kindly sharing

感謝師兄分享阿~~
蛇美應該都是要碰運氣的~

谢谢师兄分享!
蛇美女女这么串哦

就快到我出發喇

謝謝最新訊息

可以試下smooci個app

唔知 系咪我錯覺 反而我覺得 D女更加憎D 韓仔。。。。

有d自認香港人㗎。

多謝分享
想問下smooci咩價位, THX

多謝祖國

唔係喎,大6人出手豪又出野快,全世界都受歡迎。

MOMO最受歡迎亞軍CHAMPO

前幾日試完, 入房十足痴女上身, 個半鐘冇停手玩足兩Q, 唔機械化WO, 波仔又大又軟
佢知我係香港人就問點解 WEEWI 咁多香港人 BOOKING, 我同佢講多得 141 D CHING

串到渺咀,即係話.你揀女時女亦揀客

good report , thank share it !

smooci好似唔錯,多謝報告。

多謝師兄分享,囡囡態度好壞必定有前因後果,
我哋自己都話要靠雞運啦😋

CHING, 好明顯條女女唔係咁想做你朋友生意

其實想問好內, mono 正確位置係邊??
同埋 Mono 有冇水床玩???