[芭提雅] 冇癮的芭提雅曼谷之旅day 1(文長冇圖)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟剛剛生日,諗住去個出征之旅。
DAY 1(part 1) : 到埗check in 入住芭提雅最靚酒店之一(Hilton pattaya ) , 之後急不及待去左沖番個涼,做左 research 去左honey 2 , 入到去爸爸山就好落力介紹,有分2000 (0%食用),3000(20%可食用)3800 (50%可食用) ,我揀左3800 ,上到房幫你脫哂,再到佢脫但假奶我都唔太介意既,服務算ok,沖到乾淨哂。上床,碰碰車加環吹,用口上套就泥料。完事望鐘得番10分鐘,沖涼走人。
DAY 1 (part 2): 夜晚行去go go bar ,第一間入skyfall, 有條女行埋泥我叫佢坐左陣,lady's drink 左我兩杯,之後諗諗下都係睇其他先,可惜其他0食用。之後再番sky fall ,搵到件笑起上泥幾甜,拿拿臨mark 佢落泥坐,飲左杯野就問價bar fine 1500加lt 5000 ,還價 4500 ok 就去馬,不過兩個幾鐘做完兩次就話要走,因為屋企有貓仔要照顧,所以求我俾佢走。我心諗算啦都出左3次,都想休息,所以俾佢走。DAY 1完
回復 Andrew2007 #1 的帖子

師兄,Sky fall. bar fine , st , lt 点計?
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享!day 1 好似都ok呀,點解無癮呢?

回復 pnpaul #2 的帖子

Bar fine 1500 , st 3000 lt 囡囡開5000 ,還價4500 成功

回復 三文魚sss #3 的帖子

原本囡囡話到我5點,點知佢個i phone 5冇電,係咁話睇唔到佢啲貓咪所以個樣哭住想走

honey 2 有環吹咁好?

小弟九月頭去過SKYFALL飲左杯但冇坐女,D女女質數係高D

Thanks for sharing. Skyfall was one of the better ones.

回復 brotheron #6 的帖子

囡囡話唔係個個都有,但我呢個有。

回復 pnpaul #7 的帖子

對比入啲嗰幾間係高啲既

回復 byrocks #8 的帖子

But same as many not good .just see do you have luck

agogo.我个人覺得barfine 1500b好貴
因为好多時班女好快就走
变成ST
甘就1500+3000+700=5200食件快歺
LT1500就冇問題还可以

坐等师兄报告

Thx bro for sharing... Such a good night...

發觉的衰女LT早走理由,鑊鑊新鲜,奉讙各Ching以後都吾好LT了,做两次ST吧

一日3Q應該滿意啦。

好多 LT 報告都早走。

1 night 3 Q!!!
THnks for sharing!

回復 Fedora339 #17 的帖子

想有囡陪訓咁解。