[芭提雅] 冇隱芭提雅曼谷之旅DAY 2

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

DAY 2 , 主要係飲飲食食多。係酒店試左佢個spa 堅正,係貴左小小,1000港幣左右 ,之後夜晚食埋個酒店既海鮮盛會自座餐,值得一試。
番房後冇耐落去沙灘睇女,可食用近乎0,於是番房沖個涼,諗諗下心有不甘,打開個we chat 找附近的人,搵到個自稱m找附近的人,搵到個自稱模特兒,開價4000LT ,去馬酒店loddy 等,見真人同相差左20%左右。所以就上房,上到房自動解甲,有車有環吹,一野之後話有事要行開一陣,結果3點幾問我可唔可以上番泥,我冇覆佢因為我訓左。如事者day2 完
多謝分享,條女相頭身材點樣?可唔可以講多少少?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 三文魚sss #2 的帖子

假波,有腰

睇樓主兩日包膠,都唔算冇隱吖,我次次去都係咁上下嘅活動啦!

回復 dellwtko #4 的帖子

我預期係有女陪訓覺,加錢我都ok , 睇埋之後既報告啦,轉頭我就打架啦

回復 Andrew2007 #5 的帖子

等師兄報告

CHING 頭兩日覺得都接受到wor, 起碼DAY2 條囡會番黎搵你

明白!等你之後嘅包膠,不過順便講講,我放棄玩LT好耐,反而ST我覺得仲好,1Q後如果條女想留低就very good啦,如果唔係,箸翻衫再出去玩過!

回復 manna74 #7 的帖子

佢由我完左第一q講到成點鐘都話會番,我等左成粒鐘,等到訓着

回復 Andrew2007 #9 的帖子

CHING, 原來係等到訓咗