[曼谷] 冇癮之芭提雅曼谷之旅DAY 3 (最正係今日)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

DAY 3 , 食完早餐番酒店執行李,之後去左南星食鮑魚飯,魚翅湯。幾好食,不過貴。兩個人食左
Over 6000 匹。之後坐klook 番曼谷。入住三葉草酒店,係terminal 21 對面馬路。入正題,點解話最開心呢,因為預早book 到momo massage 既
紅牌Weeie 。去到全程拖上樓好有feel , 重點係在浴缸淫亂左好耐水蕭車輪咩都齊。上到床埋牙有真水,捽多幾野直頭多到囉紙巾抹。轉左幾個post 都冇炸型,唯獨係佢話我太耐開始冇水,用左啲Jel...完事後按左陣,反轉身見仲有半過鐘,整多野,可惜係呢幾日都有出野,另到細佬今次仲難出,佢就除套,有吹有打咁終於出到,因為我叫佢用隻鮑對住我,我狂捽佢,忍唔住射既時候,射左啲落佢塊面同頭髮。走時放低左500匹貼士。
之後去食泰式火鍋,雖然係連鎖店,但都幾好食。食完番酒店11點左右去左nana,一到步轉左第一間,可食用約15% , 有睇中但當時身上泰銖剩不多,唔夠叫女。咁就再去第二間,上電梯後第二間我唔記得咩名,但係我見到有囡囡除左上半跳,忍唔住入去又飲支野。可惜可食用既只有一兩個。之後就走左去食海南雞飯,位置蛇美附近,抵食又好食。食完番酒店睇曼聯贏波我又收番幾百蚊。。。。
CHING, 比你食番weewi補數, CHING對食物有要求, 食家也
回覆 讚好 不讚 使用道具

momo 最近很多ching推荐,下次去试下

THX FOR SHARING.....祝繼續有雞運

Ching share 海南雞飯地置!

回復 feelray #5 的帖子

沒有,街邊擋口。只記得在蛇美附近

回復 manna74 #2 的帖子

Weewi 我出發前一星期 book 定。。。。所以唔係好運

回復 vitedluputa #3 的帖子

有新到囡囡,服務一流,我朋友說的