[俄羅斯] 海參崴第2擊,落club擄走大學生,趁有記憶快手打埋佢(有圖)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家好,又係我大膽j呀, 或者可以叫J神,經過上星期第一次射擊俄妹後,大膽j週1至週5要如常工作,日常接觸得比較多係n(男)同u(女),第一集有提過,男ge大學剛畢業,女ge畢業阻1年多,估計2個廿一,二歲,女ge平時打扮成熟,斯斯文文,日日返工都高爭鞋,有時行緊個背影扭扭下真係好撚想拉佢入廁所吊獲金,終於到星期五,問下佢2個有咩搞,u話要陪bf, 吊,有bf ga, 好撚down, 好彩n話可以帶我去遊覽下,食晚飯個餐我請,傾下計,行下街,咁岩有人結婚wedding party, 吊,d女盛裝出席,正到pk, 4寸高爭鞋,多數又高又silm(有遠距離相)

登錄/註冊後可看大圖

之後就同佢講下俄妹好7正之類,佢話亞洲女仔都好正,原來大家係隔離飯香je,問佢夜晚有無club落,想見識下,一拍即合,佢打阻比個fri, 之後打比的士佬,車阻我地去火車站附近,好近我酒店,5分鐘路程左右到,一間叫club cuckoo, 10點幾左右到,無咩女ge,佢幫我比入場費同order阻杯俄啤比我,我都唔知幾多錢,掛住睇環境,心諗吊,又話有正妹,得跳緊舞個d女JA WO,tback with sexy dance,

登錄/註冊後可看大圖

佢個fri 11點左右到,傾阻陣,order阻支vodka, 飲阻杯細細地,好chun好拿喉,慢慢開始多女入場,佢地話一般12點先開始多人,慢慢d女開始黎玩,好young, 走撈味,佢地話呢間當地好出名,weekend 好多後生女,大學生來relax wo.
之後n出阻去跳舞, 佢個fri話 go? why not, 就yo阻出去,有班好青春ge 女係舞池, 彈下埋去先,咬下耳仔,好多唔識俄文,唔理9我,n個fri close dancing with a girl, fxxk, 哼,再睇,睇到有2件好撚得,指跳得,瘦得來有ball, 估計米75到米8到,又yo埋去,國際標準body language, dancing 下, 又咬下耳仔,english speaking, yes, 之後讚下佢地跳舞正,轉哥時例牌may i. Buy you a drink, 佢地好似好開心,跟手坐鄧仔叫阻3杯唔知也7, menu 佢地指就係啦,最後都唔記得幾錢啦,不過唔貴,一定平過香港老蘭飲酒,之後n條仆街過來yo女,好彩佢yo條大波d個個,唔係我纖腰個個,各有各傾一陣,條女叫咩natalira,垃圾黎ga,hahah, 講笑,簡稱r la, 再傾一陣,原來佢讀緊大學,有英文course要修 ,怪唔得一般慢慢對話可以接受,佢以為我come from korea, 我話hongkong, 佢應該唔知邊到,china佢就 icic,問佢做咩,佢話兼職dancer,校隊添wo 跳開x同y, 聽唔明,n話文族同擺動個d 舞wo, 擺咩呀,條女開阻條彩排片比我,哦,原來係咁震屁股個d, 我即時諗淫野,口就讚very good and sexy, 心就想佢係我上面,之後我請佢出去跳下舞,又無問題wo, 咬下耳仔咁,酒精同精蟲上腦,輕輕攬住佢,我估佢條腰最多22腰,但對波壓埋黎好難頂 差唔多高ge我地對望2野,想咀9佢,避開我,一於係咁讚佢,lip ,eyes, body 靚呀,sexy呀咁, 佢剩係識笑同thank, 忍唔住問佢go to hotel have fun ?佢話no, 我諗阻陣,就搏一搏話i can pay, 佢問where,  xoxy hotel, very close, ok? 佢有d 十五十六,我話come on, my lovely baby, 最後佢話ok, 同n講聲就q住手走,n 條仆街笑淫淫講take care my friend,enjoy...
回覆 讚好 不讚 使用道具

5分鐘番酒店ge路程有d長,想快d到房,番到lobby, 當然比人望實曬,心諗唔撚比呀,聽住r高爭鞋聲,好有自豪感步入lift,就係擺明食你地俄妹,吹咩,入到房,佢除鞋先,得番16x高,hahaha,R佢皮膚唔係好白,樣中上啦,咀sexy,厚唇,最殺食條腰, 隨阻件外套,v型低胸露腰上衣,對ball彈出來,即硬,我渣9佢話u are mine, 推9佢落床,咀9佢一路渣9佢,想利答利,都係say no,申手入百接短裙內,tback例牌啦,拉低佢摸摸,有d吉手,應該幾日無剃毛,佢推開我,話去沖涼,一齊啦,ok,唔太熱情,各有各沖,睇佢全相,ball型警鐘型,似Jessica C,估計b到c, 挺,lin唔pink但暈白,好難形容,林下身好快嬲番條毛條出來,細節唔係好記得點開始,輕吻阻一陣,就叫佢bn,可能頭先係club磨阻一陣,佢又吹得急勁,加上成個星期滿腦子想吊阿U,好快就係無同佢講下爆阻,失禮幾分鐘,佢一爆就縮口,結果有d射撚阻佢塊面豬don,我係咁講,baby dont stop, dont stop please, 佢手chok阻幾野,讓子彈飛後,我接手再chok幾野,出曬係肚池對下之後佢好大力打9我大腿,我好撚記得,因為好痛,戰鬥民族女人果然大力,我係咁sorry, 佢去先面先,我用紙巾清潔完訓係張床,佢出來睇下手提,我就沖下身咁,出來見佢執野應該想走,我唔甘心,叫佢留耐d, 佢話佢個fri等緊佢,我望望1點半左右je,  就話happy again, i can pay more, 佢打阻個電話比fri,bile巴拿, 就話ok.

之後我就比件浴袍佢,話怕佢凍,佢thanks, 我休息下玩下電話,佢都係,問佢有無fb whatapps, 有watapps, 無fb, 佢地玩vk, 酒店有wifi,  我都dl黎玩下,同fb差唔多,加佢做朋友,好多dancing 相同自拍照,睇佢都係open ga la, 扮咩要早走做灰姑娘呀,睇下佢d跳舞片,讚下佢sexy, 又kiss, 拉開衫又渣波過,又lam頸,eearar一輪,拉佢上床,脫光光,今次我做主動,壓9住佢,拉起佢雙手o型放頭,lam佢手臂內側,頸,lin頭,白暈好少見,唔係tvb個白雲呀,,啜下先,之後落肚遲,盤骨邊,呢個位好撚大反應,店,大 膽j食女無數,呢個位好多女有大反應,加以進攻,係咁say no但又唔推開我,之後轉另一面,r隻手忍唔住卒自己個陰核,心 諗得阻,開始下路,小腳到大腳,賴呀賴呀,好幼,過阻陣推開雙腳m字型,望下鮑魚先,無上次條女咁pink,但唔係黑鮑,有水痕,就推開佢手,一野lam埋去,佢no, 想推開我,我唔7理,lam 9 佢卒個位,即陰核,佢終於無反抗,賴阻好耐,愈賴愈多水,條野硬番,就轉角度條j向佢,果然共同支體語言,即含,我改用手指插,佢拎開我條j, 又no, fine咁我卒,一邊男上69偷望佢吹,一邊卒,嬲嬲地吊9佢個咀,好似吊西咁,平時亞洲d女已經eerr, 頂到喉嚨推開你,見佢又唔怕,喉嚨有點郁動only, 繼續阻一陣就想插,仆街無domdom, 問條女都無,好彩hotel小食架有盒,wa, 好7貴600,三個,吊,當然照拆啦,仲諗。。。

拆完盒dom軟9曬,拉佢去床尾,我係床側面企地下,望住牌鏡睇佢吹,佢都好識做肯繼續吹,s線條側線睇顯露無謂,暗住佢個頭吞曬幾秒呢d西片動作一定要做,好淫好征服感,做阻幾次硬曬,調番轉佢個頭放床側,頭向下,用jj插佢口,隻手就繼續率佢西,又lam下咁,之後拉番佢落床,男上插阻陣,叫佢女上,女上警鐘胸軌跡係圓型運動,有懷疑過假波但又見唔到痕,條腰真係好正,過阻幾分鐘,諗佢佢patpat舞咁勁,叫佢轉身女上,dancer, 係唔同d, 唔係個隻上下式擺動,係腰郁patpat擺個隻,感覺條j係45至90度全方位比佢妹妹包住,r下面鬆過上次個條女,肯定成日比人吊啦,但姿勢正好多,誘人好多,過阻一陣佢可能累,要雙手暗床咁keep住女上un, 我唔忍心,就叫佢9仔,照舊床尾側,我企向到,望住鏡,俄妹最大唔同,除阻含得深,就係9仔式個時腰係s型patpat饒,亞洲好多都無成一直線,可能佢地patpat係多d肉,過阻陣腳軟軟地,始終落完club又un完,但見r都仲有用力後推回彈,個ass仲若穩若現,就指佢屎眼問得唔得,又no,屌,博下先,拔出來吉屎眼,即縮,nono, 我okok, fine, sorry baby,dont angry pls, 就推番佢落床,壓住佢男上,全力好似強姦式後插,唔比我吉屎眼呀那,佢叫聲大阻,eerrjdnald, 唔知佢up物7,估計係,好正,快d大力d吊我掛,過阻陣就射曬出來,第2q當然無咁多但玩阻起碼30分鐘,除domdom後行去佢面前隊埋口,佢又肯擔wo, 事後蕭有幾正,唔洗多講啦。。

‌之後一齊沖完後成2點幾3點,佢話走,我話太夜,好擔心佢安全,叫佢stay here,佢諗阻陣,又打比佢朋友,佢話佢朋友就走,我問佢唔係走阻啦咩,佢話未,個度close at 5,佢朋友order阻taxi接埋佢走wo,吊,阻住我晨早q計劃,咁我就話ok la, how much i should pay, 佢開10000,我心諗,無撚野呀,之後問any discount, 佢話8000,我睇睇銀包,仆街,club飲酒用阻d, 得番7xxx,同佢講we are friend, RIGHT? 6000???ok,都笑笑口,吊,想水9我,好彩我沉過鹽水賴過西,hahah, 傾下禮,佢對中國人都幾有好感,話我地好funny同gentleman , 俄仔好boring, wo, 我心諗,唔撚係呀,中國人出名咸濕又細膽ga wo, 係就係j頭痕ge, 食女之前,可能係俄仔大 男人唔識服侍女人,令俄好有d咁ge感覺掛,kakaka,過阻20分鐘,送佢落樓上taxi,唔見n, 只見r個fri, 心諗條仆街食白果啦,暗爽中,例行西人吻別,錫2邊面,88,上房,lobby reception一男一女細聲講細聲笑,理西佢,上去訓,訓到10點,大 媽暗鐘話執房,我say no,  繼續訓到2點pm... 今次品評,俄妹r,比想像中ge俄妹open, 樣70分啦,鼻直,眼輪廓較深,皮膚唔夠白,lin同鮑唔pink60分吧,body真係無得輸,165至168左右高,95分,(有vK偷圖,由於加阻佢做FRI...唔方便放全相)

登錄/註冊後可看大圖

應有肉ge地方有,腰一d脂肪都無,唯一扣分係剛新出ge毛有d吉,唔夠上次條俄妹三角位滑手,做愛配合度85分,點轉到得,除阻顏射ass fxxk同利搭利唔得掛,熟阻可能得掛,唔知亦無問,其實我見d 俄6couple成日係街打車輪,可能couple 身份先得,但價錢2個幾鐘800港紙到2q,唔計酒錢同domdom,抵到爛啦95分,overall我比85分。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

大家估下邊個係N...???   右面幅圖就係咩擺動PATPAT舞..香港真係唔多見

星期一番到公司,n笑淫淫問我,have fun... Of coz, yes,傾下計先知,原來當地一般人收入好低,幾千數港幣一 個月,大學生parttime 仲低,不過消費係平ge, 特別係vokda,好似支裝可樂都係2百幾盧布,40蚊飲到你仆街,最緊要當地人真係好鐘意飲酒,每餐都要,仲要烈酒,supermarket 啤酒同氣水仲少過烈酒,所以女仔好多時weekend都落club等人請,有d賺下錢,有feel到仲可以foc, 咁我問佢哥晚有無happy, 佢話有,只係請飲酒就foc,  damn fxxk, 妒忌中,算啦,異地食女係要付出ge, 而且呢次體驗都好開心,呢間club佢話算海參威最top同多後生女,ching門可以去試下,分分鐘交到朋友,同埋附近治安比想像中好,可能係市中心 附近,夜晚都多警察,n話係啦,安全開心最緊要,早走有度好,d人未醉曬,佢話試夜走過被d醉走佬打,hahahah, 今次無咩埋牙相,因為落完club無咩電,一入房就插住x電了,同x女啦,sorsor。。。
今個weekend輪到u帶我遊覽,經過呢2星期,同u熟阻,成日都whatapps,咩都問9佢,去超市買朱古力都問9佢咩味黎,因為真係係英文ga, 唔係呃9 ching們,去下就個,見佢好多時whatapps佢好快覆,即係好得閒啦,之後 知佢雖然有bf,但好busy,成日唔得閒陪佢,大膽j  估計佢好耐無扑野,平時斯斯文文,內裡一定淫,好想乘虛而入,搞9 u, 睇下有無機會先。。。。大家岩睇就比d支持,令小弟更有動力。。 有問題可以隨便問,幫到一定幫,我ge建議幾時都係要大膽,唔開口唔行動永遠無機會,開講有話,單嫖獨賭真漢子,唔敢去馬等食屎,不過事後諗番,都建議問阻價先,唔係好似小弟咁唔夠cash都好雨皮下,如果條女唔nice都幾麻煩,講真10000盧布我都會去馬,千3,4蚊港幣無撈味wo,香港搵cc都2,3千無服務硬件差啦,邊到搵,3個字形容,好撚抵,多謝觀看,希望今星期最後一星期,可以繼續有po可以出啦 XD

俄語系(俄国及烏克蘭)食吾少,過百已。但小弟主打身材。skinny较多。Chubby少,大波正尻比Romania,Moldova
and Czech 少。但吊係正,車輪吹功一流。有馀钱去美国吊大波美女,方為食鬼终极目标。可惜大陸係美国班暴發户吾識食,文化水平低之所致。有钱也有何用?哈哈❗

回復 justforyou1984 #1 的帖子

congratulation c-hing. big thumb up. I place 海參崴 in my wish list. I just come back from Kiev.

精彩,刺激,真實。thx

eidreven 發表於 2017-9-23 03:28
俄語系(俄国及烏克蘭)食吾少,過百已。但小弟主打身材。skinny较多。Chubby少,大波正尻比Romania,Moldova ...

身材天生,亞洲人種無得比,ching any share?

vodka66 發表於 2017-9-23 03:53

congratulation c-hing. big thumb up. I place 海參崴 in my wish list.  ...

Ching should be many gd things wo,  any share?

中俄4級大戰,精彩,最緊要師兄玩得安全又開心

tarochan 發表於 2017-9-23 11:01
中俄4級大戰,精彩,最緊要師兄玩得安全又開心

安全過去私竇,有人帶更佳XD,ching係元老級,想問下左面個d積分到錢有咩用?

justforyou1984 發表於 2017-9-23 11:15
安全過去私竇,有人帶更佳XD,ching係元老級,想問下左面個d積分到錢有咩用?

哈哈!積分同魅力係用嚟升級,去多D香港夜遊精選區回多D帖就可獲得,10分一個回帖,錢可以換4台黃金,可以去討論區黄金資訊區跟其他師兄炒金。師兄咁快又去馬交

Thanks for the detailed report! Very promising!

tarochan 發表於 2017-9-23 12:09
哈哈!積分同魅力係用嚟升級,去多D香港夜遊精選區回多D帖就可獲得,10分一個回帖,錢可以換4台黃金,可以去討論區黄金資訊區跟其他師兄炒金。師兄咁快又去馬交

炒金有咩用??
去馬交??

多谢师兄分享

justforyou1984 發表於 2017-9-23 12:31
炒金有咩用??
去馬交??

玩4台,不外乎睇報告,玩升級,同埋炒4台黄金,基本上炒金係必賺

補充內容 (2017-9-23 12:44):
師兄成日周遊列國

tarochan 發表於 2017-9-23 12:42
玩4台,不外乎睇報告,玩升級,同埋炒4台黄金,基本上炒金係必賺

補充內容 (2017-9-23 12:44):

最後d金有咩用?去邊到抄?

本要東南亞,歐美好少。。。