[TS專區] 9月22的蛇美

回覆 讚好 不讚 使用道具

其實蛇美好多正,你試試坐2小時,看到合心水可先拿v7,晚些才約LT

蛇美d囡囡一次差過一次,初初去就好新鮮,去多幾次發現來來去去都係果d,新血越來越小

dellwtko 發表於 2017-9-23 10:58
蛇美其實十幾年前係鬼佬地方,係慢慢開始比我哋D亞洲人佔據,而家有時都見有一兩隻鬼佬去,但靚女果D都唔做佢哋生意!真係慘!

ching 年資勁, 十幾年前我重未識去泰國

多謝師兄新資訊報告👍

試過就算了,今次同囡囡聊天才知道她們大都互相認識的,怎樣服務客人、st時間大家都有共識,跟本就係-個專業團體,好少真正援交妹妹會去果度,即係話全部都係雞而已!!

叫做見識過,不會再去。

jerrylkk 發表於 2017-9-24 00:37
搵到Gff嘅女會好易沉。。。。

Do not think too much ,we go there for fun ,lady just for money

dellwtko 發表於 2017-9-23 10:40
早去遲去我都係玩ST,你去爬吓文,睇吓D師兄包膠,十個有九個玩LT,D女女都係用唔同理由話要早走!咁LT嚟 ...

師兄同道中人 我都系唔會搵 女女LT 因為就算你肯陪你過夜 1Q之後 你發現其實對條女女無乜feel 不如自己訓算數 裹種情況之下 唔同你叫女女翻屋企咩。。。。

不如ST 大家都有feel 再同距講LT 好過啦。。。但係唔知道點解 好多師兄都系死忠LT。。。

ansonwkf 發表於 2017-9-24 01:37
其實蛇美好多正,你試試坐2小時,看到合心水可先拿v7,晚些才約LT

其實系啊 因為你去到 可能正噶女女系樓上搞緊野 所以坐耐D 基本上 裹晚翻工噶女女 都會見到曬

游下游下 發表於 2017-9-24 10:26
試過就算了,今次同囡囡聊天才知道她們大都互相認識的,怎樣服務客人、st時間大家都有共識,跟本就係-個專業團體,好少真正援交妹妹會去果度,即係話全部都係雞而已!!

叫做見識過,不會再去。

呢個我覺得好正常。。。尤其系距地D 氹客人噶手段 應該都系研究過。。。哈哈哈

我第一次去沉佐。。。。

再夜啲去啲妖仲正

It's true that girl quality had dropped
And the Japs and Koreans have spoiled the market
But Thermae is really a backup not primary spot for hunting anyway

我24號去左蛇美, 果然如師兄所說, 年齡誇度好大

我見到有一台卡位有4-5個師兄係度開餐食飯, 我真係第一次見人係蛇美係食飯的

quewenrui 發表於 2017-9-24 16:37
師兄同道中人 我都系唔會搵 女女LT 因為就算你肯陪你過夜 1Q之後 你發現其實對條女女無乜feel 不如自己訓 ...

琴晚5000b搵左件lt十一點陪到六點
搞完一次極眼訓就訓左陣都係迎著有個陌生人係隔離訓得唔舒服
佢四點又無啦啦摸我嗱嗱臨執多q就叫佢走
跟住一覺訓到十二點先識醒
Lt無得訓都係唔岩我玩