童顏巨乳22歲Honey,E級大乳牛,樣靚偈嫩,服務一流,女朋友feel爆燈

名稱: You & Me
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43167-尖沙咀-水療SPA-You&Me.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

You & Me SPA遇到件絕色佳品,新女Honey樣靚偈嫩,
擁有明星嘅樣子,童顏巨乳,E級大乳牛,身高160cm,身材前凸後翹,葫蘆身形,高挑長腿,皮膚白白滑滑,
仲越睇越後生,目測22、23歲,青春靚女,眼大大得來水汪汪電力十足,成個公仔咁超好好玩,正呀!難以抗拒嘅性感誘惑。
服務好熱心周到,對我簡直係體貼入微,大家有傾有講,安排我沖涼,好快洗舒服返出來,
上骨床佢好俾心機幫我日式推拿,手法好掂,按摩過程無偷懶,穴位指壓按,相當夠力,做到穴位準確又好力水,慢慢按勻全身要緊位,
按到咁上下香薰推油,一樣咁正,落足功力從頭到腳照顧十足,一D都唔馬虎,推按完全身都鬆曬,爽到我疲勞全消,
part two服務一流,囡囡風騷入骨,夠姣夠放,玉手搓袋掃蛋,眼神挑逗,玩弄時已被嬌嗲溫柔嘅手技及引人嘅聲線,女朋友feel爆燈,搞到心如鹿撞,
滿腔慾火唔使一陣就悉數爆發出嚟!感覺真係好舒服暢快!
Looks busty and leggy
回覆 讚好 不讚 使用道具

very nice figure thanks for sharing

好吸引!

回復 jimreeves #1 的帖子

Good post, thx

Thanks for sharing!!
Honey has a great body!!

囡囡對燈好大對喎