一生愛你一個 尋尋覓覓就是你 紫荊 ~ 夢琪

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨日收到主持通知,話有新女女,仲好靚,約好今日一早就去試下 ,為免靚女等,今日好準時就到達,其實未見過係邊個,一開門就話約左夢琪,然後有位黑色連身裙既美少女企係身,長頭髮 大眼睛 笑得好甜 算幾高下,身材睇落都有c 夢琪望住我笑一笑,我就暈一暈,然後就跟住夢琪入房

沖身後,夢琪入黎幫手抹下背,幾溫柔,見她怕怕羞羞咁,搞到我都有小小唔知點好,本身想食支煙,不過怕夢琪唔鐘意,所以都無食,就瞓上落床嘆下 雖然年輕,但係美容院出身,所以都按得幾好,又細心會一直留意住邊到比較痛就放輕力等我無咁痛,我初初見佢怕怕羞羞咁,以為佢應該係比較文靜,點知一同佢傾計講笑,又幾好傾又幾好笑,一個陽光小女孩,雖然伏低,但我都比夢琪既笑容所吸引

同靚女既時間過得特別快,美容院出身,推油既手勢都特別到位,舒適 輕輕的推,緩緩地按不過真係新做,去到三角位置又想偷襲我,但又怕羞,我瞓係到當然想夢琪試下啦,不過我又怕羞,推完之後,開始Rpp今次夢琪不再猶豫,放膽向三角位置推進,有時Rpp講既唔止係技術,更多係感覺,可能係我鐘意既類型,我好快就起立致敬,再係咁我怕我身都未轉就比夢琪ko,所以都係轉身先

昨天主持向我極力推薦你 我起初都以為係普通,但轉身之後,望真真係好靚<現在縱使不清楚最愛你甚麼 尋覓你 留住你 全憑直覺> 你趴係我身上,唔止你胸前既柔軟,做有你既體溫 正常我轉身之後係飛禽大咬,但這樣難得一見既傾心,我忍不住只係緊緊攬住你 <其實我真的相信愛情的直覺 從前尋遍這天邊海角 不經意等到 心中愛情的主角> 不激也不火 不是我的作風 但我喜歡這種滿滿女友感覺

再一次沖身 再一次幫手抹身,臨走前再攬攬 <想你心意屬我 准我相信直覺 >

回帖獎勵 +50 元錢

回帖獎勵 +50 元錢

今日星期日都有 天使夢琪

回帖獎勵 +50 元錢

好吸引!

回帖獎勵 +50 元錢

Lovely sexy girls

回帖獎勵 +50 元錢

想問下咩收費?

回帖獎勵 +50 元錢

謝謝師兄分享

回帖獎勵 +50 元錢