[東西、歐] 秋高氣爽基輔遊

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

秋高氣爽基輔遊(9.16 ~ 9.20)
天氣很好,陽光,23~27C。

機場
到KBP 機場 Terminal D。只換了10usd,夠巴士和地鐵用。市中心,好價一點。

交通
我是識途老馬,所以坐公共交通工具由機場出市區。Terminal D 外,右手邊有Skybus。 到地鐵站Kharkixska 50uah,去市區火車站 80uah。我先去地鐵站,再坐地鐵。地鐵 5uah 任坐。

住宿
到了市中心,先到apartment rental company 挪鎖匙。

Sim card
在市中心,去vodafone 或 kyivstar (看下圖) 買張咭。 我在vodafone買,60uah, 有75min voice,4G data。

馬伕
(1) Andrew - 中年人,約5'10",主要做外賣。首先,whatsapp 他。他會whatsapp 你當天女仔的照片。每天他發給你三至四個女仔。每個女仔有三至四張相,有一張大頭相。同時講明價錢,約2000 ~ 2500uah 一個鐘,另加的士(有時200uah,有時100uah )。 來的應該是相中人,所有都是後生女,唔超過25yo。
(2) Max - 在Arena City (市中心地標) 遇到。年輕人,估佢不到三十,起碼6'6"。晚上約定見面,他帶你到市中心不同的架步睇女。他有個相熟的士司機。每到一個架步,收100uah。都是後生女,價錢同上。
(3) Igor & Arash - 請看 [冬季進補在Kiev食好嘢完整篇] 瞭解他們的做法。今次我再聯絡Igor,想唔到又搵到他。 Arash 是他的partner, 年輕人,約5'10",面尖留鬚。

價錢
價錢方面,起步2000uah/hr,一個鐘可做2次。。相比舊年11月[冬季進補在Kiev食好嘢完整篇] ,明顯貴了。

Andrew 送外賣。女仔名字很難記,21yo,5'4",boob size B, 全去毛(看下圖,Andrew 提供)。是本人,樣子不錯,但胸好似比相中細。 玩法都是例牌菜。上套吹,女上,臉對臉,狗仔。2200uah/hr+250uah taxi。

約了Igor 夜晚到bar 飲酒聚舊,他帶來Arash。之後,去搵女。第一個場,有四條女,睇唔啱。第二場,只有一個,好正。女仔名字Cameron,23yo,長棕髮,很漂亮,有點似Paris Hilton,174cm(她說的),胸B/C左右,pat pat 圓滿,全去毛。學生,讀journalism,英文麻麻。上套吹,女上,轉面對面,再狗仔出。然後玩body, 吹水,叫她站着給我欣賞。每次讚她乳房,pat pat,body正,她都說thank。最可惜拒絕拍照。2600uah/hr。

約了Max 在老地方9pm 見。他說坐的士去,其實都在市中心,步行都係十分鐘。第一個場有一個高妹(2500uah/hr),黑髮,真係真係真係好漂亮,好純的樣子。可惜接近平胸。平胸不是我杯茶。再去第二個場。有三個女仔,要咗Alisa, 21yo, 約5'4",樣子不錯,胸不大,size B,patpat很大,可英文溝通。玩法都是例牌菜。無相,2500/hr+200uah taxi。

Andrew 送外賣。女仔名字Anatasia(看下圖,Andrew 提供),21yo,約166cm,大波C/D cup。她讀Hotel Management 第三年,可以英文溝通。上套吹很久,女上很久。可能連日征戰,開始有點軟。囡囡幫手 搞番硬。狗仔狂插,好high, 終出了。鬼妹八月十五都比較大,狗仔最舒適。再吹水。囡囡比影相。我影了兩張私人珍藏。2000/hr + taxi 200。

Anatasia

Anatasia

總結
烏克蘭美女多,物價平。早點去,不然漸漸貴。
多謝分享!東歐妹真係好索,身型又fit,羨慕師兄日日食!
可否pm我三位agent嘅contact?我都計畫緊去轉Kiev
回覆 讚好 不讚 使用道具

C 兄,
可否pm我三位agent嘅contact?

C兄,發左消息比你,可否PM我三位馬夫既whatsapp啊。

師兄又有新report,支持下先~師兄又食到好野,
另外想問下可唔可比Andrew同 Max既連絡方法我?
同埋...個邊應該會一路加價....因為uah一路跌緊.......不過唔洗600蚊hkd出2次..真係抵到爛
我都要加快步伐過去住返十幾日先得

回復 vodka66 #1 的帖子

鬼妹大胸晒成古銅色,正。

要contacts, 請先主動pm 我。

多謝分享!

C兄,可否pm我三位agent嘅contact?我都計畫緊去轉Kiev,請pm 我。我都要加快步伐過去住返十幾日先得!

谢谢分享

正 可以俾幾個馬伕Whatsapp 嗎? 計劃過兩個月過去

果然烏克蘭是一定要去的阿!!!
羨慕.....
求三位agent contact
謝謝

Thanks for the detailed report dude! Nice boob!

回復 super_fei_fei #13 的帖子

謝謝分享,可否留底聯絡,本人在英國,有機會一齊去玩。

多謝師兄分享!!

師兄,請問你搭邊間航空公司?apartment rental咩價位?

c兄可否pm我3個agent的whatapp

內容詳盡 多謝無私分享謝謝

wow.. need to check out his country soon

Thank you so much for sharing