[精兵召集] 十月八至十四會在芭,約人一齊

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

巴打們,師兄們, 十月八至十四會在芭堤, 有無人一齊食野搵女去DISCO呀?  有麻煩搵我.
師兄你幾多個人?我12號到
回復 c.kwong #3 的帖子

暫時兩個
回復 軒轅驚天訣 #2 的帖子

一唔一齊?
free兄
pm 左一齊來自: iPhone客戶端

出征芭堤雅,全程消費酒水AA,
日頭巡視業務,交換情報,尋找有嘢玩即foot massage。夜晚一齊搵女,地點 walking street,beer bar,soi lk,hollywood,insomnia,四大浴場,。
同時有合適現場撩台妹,國產妹。商場泰妹sales,發展foc。港女留返比洋腸。志同道合者pm
回復 freeregi #1 的帖子

我同個FD 10月8晚會去Hollywood,14號翻HK
freeregi 發表於 2017-9-24 22:40
出征芭堤雅,全程消費酒水AA,
日頭巡視業務,交換情報,尋找有嘢玩即foot massage。夜晚一齊搵女,地點 wa ...

師兄咁勁,我都想請教下你,我都幾友10月中去,跟你學下嘢
hkbkk 發表於 2017-10-1 03:02
回復 freeregi #1 的帖子

我同個FD 10月8晚會去Hollywood,14號翻HK

有無興趣到時一齊
回復 freeregi #10 的帖子

我pm左你

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-11 06:10