[新兵問路] 而家agogo LT 都會搵借口走人?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇好多報告,加埋上年我經驗(走左兩個) , 初時以為自已問題, 點知原來個個人都有同樣問題,如果唔比錢佢地又會有借口走. 咁酒吧又會收BARFINE,好似好唔化算. 有咩途徑可以搵D長期同你一齊的女女.
回復 freeregi #1 的帖子

酒吧收 bar fine 同女早走系二回事。女返工,提早走,老細要你比 fine (罰錢) 先可帶女走。正常,而女唔陪你到天光,又系條女的事。與酒吧無關。目前風氣系咁,又咁多人肯繼續 LT D 女,風氣只會越來越差。
啱玩啱feel,同條女講陪多你1/n日,跟手夜晚去返佢間bar比barfine,咁咪成日陪住你囉!
真LT難求⋯⋯
無辦法了, 去其他地方玩. 歐洲比較均真
jerrylkk 發表於 2017-9-24 09:51
啱玩啱feel,同條女講陪多你1/n日,跟手夜晚去返佢間bar比barfine,咁咪成日陪住你囉!

又些女会叫你十点十一点后先好來barfine.佢要賺$
freeregi 發表於 2017-9-24 08:49
睇好多報告,加埋上年我經驗(走左兩個) , 初時以為自已問題, 點知原來個個人都有同樣問題,如果唔比錢佢地又 ...

個人感覺是 Gogobar 及 Free Lancer 最愛找理由早走。
相對比較穩定點的是去按摩店消費一兩次後約出來的女生。
我個人見解系。。。。

對條女女好D 翻酒店之前 去吃下野 或者飲下野 之後先再翻去搞野。。。。

同埋如果系蛇尾 我自己都識過 1點左右帶女女ST 然後距地會話想留底陪我LT 。。咁師兄你自己參考下啦。。
回復 quewenrui #10 的帖子

佢有心走, 你對佢点好都無用. 第三句係真.
hungyiu 發表於 2017-9-24 16:22
回復 quewenrui #10 的帖子

佢有心走, 你對佢点好都無用. 第三句係真.

因為距地 都知道翻去蛇尾都關門啦 不如搵多D 陪你LT 好過。。。

而且我覺得 女女氹客人噶手段 都好相似。。。
女女始終都係人,你對人有feel時,人地可能唔like你,都係ST好啲,大家互相有feel先轉LT就最好
回復 fatpeter #13 的帖子

師兄講得啱,我都係咁話,所以唔理去邊,都係先簡st或者1小時既,到搞完岩feel先轉長時間都未遲,洗咩咁急?
行情係明顯差咗,真係要揀到啱FEEL嘅囡囡至得
唔熟都唔好lt費事激親自己
都係一般騙逃手法
有幾多女女鐘意同个三五識七既人過夜  同你见左幾分钟  就话過夜   有幾何訓得好。 梗系一早揾个借口早走  有啲ching 又五志在錢  st 既服务  收 lt 價錢 都照俾女女  女女见得多  咁梗系越来越早走  
最慘洗濕左個頭,騎虎難下!
都係先 ST 後 LT 穩陣!
希望師兄下次可以有個開心既LT !
回復 freeregi #1 的帖子

Lt好多時遇到既都係4個鐘又或者6:00走

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 11:23