[中國內地] XL女優386號鐘意比人調較,撩到佢淫根就姣到出汁!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌:真人好楚楚動人,我見猶憐類,外表斯斯文文,成個學生妹Feel,講嘢好溫柔,聲線好甜,笑容又靚,配上長頭髮更見清純。
身材:1米62高,34B級手波,好彈手,粉紅乳頭加上細細粒的,成個波配得好美,皮膚好白好滑,瘦底,細細個Pat Pat好圓好翹好挺。
技術:囡囡功夫有點生硬,唔係做作,而係出自真情,床上功夫要調教,勝在聽教聽話唔會黑面,哩隻係我至愛,做愛好投入,可以話係鐘意屌閪類。
服務:有車牌,前後侍浴,波推,水中簫,冰火,環保吹。

我一向搵開XL公司,Agent今日打比我有新嘢返,20歲幼幼可愛o靚妹仔,OK,約時間,XL公司一向安排很好,準時上房。
迎面眼前囡囡真係開正我嗰飯,入房抽水,囡囡居然怕醜面紅紅,當然無拒絕我啦,幫佢除衫時全身震晒,我好溫柔同佢講唔使驚,轉頭會好開心的。
服侍沖涼夠細心,波仔細細都用心去做波推,吹簫口技生硬,但夠用心,我教佢要舔吓奶吓啜吓,再玩埋深喉,囡囡一一照做,攪到我好滿足。
返上床我先主動,攬住佢錫吓咀仔,再錫Body、粉紅乳頭,囡囡唔敢叫,只係一尾喺度震,我同佢講叫出嚟會舒服D,扣佢隻蟹時佢值頭嘩一聲叫出嚟,見我望住佢面都紅埋,到我瞓底叫佢照住我頭先咁做,囡囡真係聽話,動作仲好溫柔添,我細佬硬晒頂住佢下面,佢望一望我,張開咀巴含入去,越含越入,到成條入晒慢慢吹,功夫有進步。
上套開波先男上,抱住佢慢慢插入去,條囡真係好緊窄,估佢經驗唔多,初時佢唔敢望我,插多一陣後佢兩眼水汪汪,開始攬實我,細細聲同我講大力D,我扮聽唔到問返佢,佢講話好想要,想我大力D插佢,OK,我一定聽話,撐起對手開始抽插, 又托起對腳夾住插,又玩半邊燒鵝脾,囡囡叫聲越嚟越淫,估唔到係天使外表魔鬼內心,原來係咁淫,一招男上玩咗幾個花式,囡囡高潮時我都到頂,射得我好盡興!

mmexport1506187980461.jpg mmexport1506187977381.jpg
mmexport1506187983416.jpg mmexport1506187986535.jpg
mmexport1506187989525.jpg mmexport1506187992475.jpg
mmexport1506187995587.jpg mmexport1506187998800.jpg
囡囡好身材
回覆 讚好 不讚 使用道具

大波波係我最愛

多謝分享

Nice girl, so pretty, thxl!!!

thanks for sharing

Nice boobs

回復 honghai66 #1 的帖子

多谢分享

點解好似望住我叫我去搵佢嘅

皮膚好白睇落,

好分享 多謝師兄介绍

thanks for sharing, good job.

多謝師兄分享

樣子甜美,少少baby fat至啱我

個鼻怪怪的

OMG ... so pink lin lin ... yeah :)

囡囡好吸引

Thanks for your sharing

值得一試