各位CHING,求教哪个桑拿韩妹最多,质素最好?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位CHING,求教哪个桑拿韩妹最多,质素最好?

回復 ifyou #1 的帖子

可以去東堡睇下,上個月見有10個以上既韓妹,可食用率80%
不過價錢較貴 一隻4498 另一隻星模 4998

去過東堡見D 人造人真的是上品
不過人造人我就唔岩胃口
東堡 東堡 東堡
東堡有
但據說有些韓妹都是假的
內地妹去學簡單韓語來充當的
回復 Kanetaker #2 的帖子

其實五千食韓妹值得嗎?一來溝通不了已經扣分,對於快槍手更加唔抵,不如飛去韓國食真韓妺好過
回復 vv--vv #5 的帖子

值唔值見仁見智啦,韓妹多數都執過+假波 不過勝在身形同皮膚都正
溝通就英文+簡單韓文  可能我有留意下韓劇/綜藝 傾落無問題
玩過兩次都ok滿意既
东方皇堡的韩妹最正,吃过几次都很满意
i feel not really valuable especially fake made
were Korean value for money if pkay in Macau?
已验证,韩妹果然胸部是假的,脸假还可以接受,胸假不爽
已验证,韩妹果然胸部是假的,脸假还可以接受,胸假不爽
回復 kenchan9 #9 的帖子

喺澳門sn食泡菜講緊價單上至高個價
講不上value for money...

韩国美女太贵了,划不来啊

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 21:05