sammi~~~high到咬牙切齒,登行腳趾~即時事後蕭~@@~

名稱: sammi
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A61030-尖沙咀-兼職女郎-sammi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

sammi大波身材又唔錯, 見D報告話佢點好玩, 咁就要親身上去昅昅啦, 一上到去, 開門見miss真人幾靚幾清純, 身材唔使講 ,正到痺, 碧波蕩漾,擁有BIG BALL,如此美人,睇怕今次都可以食餐飽了!寬衣...WOW!皮膚滑到跣手,大波配襯小紅豆,我忍唔住上啜下挖..."唔...沖涼先啦!喉擒!"好啦!唔…沖得幾仔細,有波推,一對D cup飛彈磨過來果種震撼,真是寫都寫唔出呀!佢仲一路向下磨..high到咬牙切齒,登行腳趾...床上一黎就又攬又咀,回到床上, 六九式繼續吹奏,白滑既美臀和PINK鮑就在面前,真係女朋友都無咁熱情!啜啜啜.... 浪花四濺....再來, 上套, 傳教士式進入,大大力M字腳抽插,每次進入都頂到盡頭,加上sammi隨著抽插節奏既叫床聲,超好屌!但今日好想屌波罅,响佢條靚波罅度夾下夾下...波罅,下巴,咀,鼻中撚晒! 再將硬鳩鳩放入口中,加上的即時事後蕭....我已經將米青射盡....看著我僅餘的精華從sammi口中斜角流出....
幾靚幾清純
回復 振明小王子 #1 的帖子
' H; N6 D+ G  C% m
# e# ?1 L  m1 `5 y+ v+ S好想執佢一劑
回復 振明小王子 #1 的帖子. C5 C3 ?: C: H' a$ w9 H- a- r+ s" [" g

& ]% D& i3 H0 |2 h. o; @2 f' \好想執佢一劑
) `  X; K/ b7 V& B: r5 t
好索靚女
回復 小點點 #2 的帖子$ R+ ?7 O4 s* X
* k! \8 M' f! Y% G0 s
大家好 我來自內地在香港讀書想找一個依靠聊天交友加我wechat:yy84663

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 13:32