[囡囡推介] 混血兒新女到Aga,鬼妹仔feel,青春嫩口索女,按摩得,有招呼,爆得特別爽 

簽到
名稱: Aga
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A55467-荃灣-樓上骨-Aga.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新女Aga,混血兒好鬼正,市場上少有嘅貨色,預約好,準時去到,開門見面依然有氣質靚女,身材火爆,又姣又靚,雪白大波好鬼誘惑,迷人嘅曲線起伏有致,簡直係性感到爆,真係見到都令人想入非非,一入到房我就攬埋佢搓揉一番,佢攬實我大搜身偷桃撈月,支炮仔彈左起來,我係咁揸波,爽到佢飄飄欲仙淫聲都出曬,好似好姣咁主動幫我除衫,佢侍浴好正,波推擦背,邊洗邊玩,好過癮,叫佢慢慢來都聽曬指令,再來個簫塞豐乳中,好銷魂!
上床,佢落足心機幫我按摩,手勢真係夠曬一流水準,按得好好,力水足之餘穴位又到,成個人都舒服曬,推油服務做到足,好用心去爲我推鬆全身,爽到我疲勞盡消,轉身按住佢瘋狂勁玩,有揸有啜對波,大家瘋狂勁玩,更加主動進取,不斷搶攻,漫遊撩得我痕痕咁好能興奮,奶袋袋啜蛋蛋,前奏好夠投入,服務做到足,樣樣都細心,帶套吹簫,瀨鳩頭瀨鳩根,不停用舌尖刺激鳩頭裂痕,用力吸吮龜頭冠,佢吹簫好鬼正,有眼神交流,爽到我神魂顛倒慾火攻心,細佬已經硬到不能再硬,叫停觀音坐蓮,囡囡瘋狂上下un,鮮鮑又窄又濕,擺動蛇腰用佢妹妹仔吞食細恅瘋狂大叫,叫聲銷魂,我幫手大力向上頂,有天然穴水湧緊出黎,男上位置超好好拮,男女都好有feel,大家爽到欲生欲死,換推車佢愈叫愈淫,屌到佢瘋狂大叫西水東流爆!
D2C60837-442C-4D5F-8A27-886D5EFE3074-17022-000007776E7DA239_tmp.jpg
回復 JianLu #1 的帖子

attractive, lke
回覆 讚好 不讚 使用道具

Body figure so attractive

多謝師兄分享

多謝師兄分享

一定要屌呢條女!

身材火爆

look nice and attractive, but in Tseung Wan is a bit far from me

身材好吸引

身材誘人,直得過

身材正,可以一試