[賽後報告] 奶水妹百分百真相靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手

簽到
名稱: 奶水妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A52923-深水埗-一樓一-奶水妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

香港地少人多,競爭又大,想話溝番件又有樣又有身材嘅做女朋友,簡直係天方夜譚,唯一方法就係去洗樓搵囡,上星期就去咗深水埗食咗件好野,佢就係我嘅女神奶水妹啦,遇上靚女奶水妹,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,奶水妹沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。乾身上床,奶水妹由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!主動攬埋我處,又奶又錫又啜,摩打脷由上而下,啜勻全身,工作室剎那間變得興高采烈,環保吹奏,好鬼投入,刺激地吹到雪雪聲, 吹到細佬硬晒,忍唔住即時披甲上陣,女女主動騎上來,騎乘時速度一流,快上快落,騎功了得,騎至佢波濤起伏,繼而男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,奶水妹表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,最後來個都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂!瘋狂抽插美穴,囡囡叫晒床,條腰係咁扭動,頂唔撚順啦,插多百幾吓,成身出汗至派彩射爆囡囡。奶水妹嘢隻淫娃,越屌越有味道,服務又咁好,一定要記住佢。

几好服務一流
回覆 讚好 不讚 使用道具

Nice long legs

多謝CHING分享

令人注目