[賽後報告] 峴港短遊,WECHAT奇遇之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實今次主要係去會安古城度玩,玩咗幾日,當然就冇揾囡囡,因為覺得好似覺得古城太純樸,唔係太啱玩囡。
之後我就返咗峴港住一晚,喺峴港一路都有用WECHAT 揾吓囡囡吹水0既,又好彩有一個回應,仲同我開視頻,
當然同真人有出入,個係都叫可食用,仲SHOW 埋個波俾我睇,佢HELLO 咗一聲,都係女聲,但個樣就有少少可疑

不過齋睇對波都可食用....當然我最後冇揾到佢啦

返到峴港,去到酒店又有另一位囡囡肯同我視頻,個樣唔錯,係ACCOUNT相中人,不過佢傾到最後,嚟唔嚟時,我有少少同
佢開玩笑,如果你想揾你就嚟我度啦,跟住佢就嬲嬲豬咗 ,算啦....都唔一定要食佢,志在玩吓

晚上都係諗住出去飲吓嘢,睇吓有冇機會揾到囡(俾錢嗰啲,免費就更加爽啦!!)
同大家介紹吓,我去咗SKY 36, 兩年前去過一次,而家格局有少少唔同咗,個BAR 搬上咗一層,好似我呢啲單兵咁就會覺得好冇癮。

飲嘢期間有表演睇,POLE DANCE 條囡唔錯,另外嗰條囡就扒咗少少
個場都幾多韓國人同大陸人,間中有啲日本妹同越南人,我眼見,好多時啲韓妹兩個自己飲嘢,
啲韓國仔都會叫埋佢地一齊,真係同聲同氣,幾好...唉......
其他好多就已經一枱FRIEND咁玩,我飲咗一個鐘度就走啦....呢度啲嘢飲都好撚貴吓,仲貴過
CHILL SKY BAR,兩年前佢聲稱係會越南最前高0既SKYBAR,唔知而家仲係唔係,高不過咁貴,我都係去吓第度

於是轉戰咗附近一間BEER GARDEN,因為我本身住NOVOTEL,所以都係喺呢頭活動,
去咗一間QQ LOUNGE PUB RESTAURANT,間嘢平好多,音樂夠勁,又多後生,主要係越南人,
其次係韓國人,好多韓妹同韓仔,多數都係分間,男一批,女一批,佢地各自都玩得好HIGH,亦都
唔介意同其他人一齊玩,本地人,仲包括我,有韓仔同我吹水,仲祝我今晚GOOD LUCK揾到囡
如果CHING 們識韓文,又或者對韓妹有興趣,呢間場都唔錯,氣氛夠好,嘢飲嘢食水煙又夠平。
就算係請吓其他隔離枱越南囡囡飲嘢,水煙當ICE BREAKING 都好化算...識吓朋友

另外呢度啲侍應都好玩,我叫咗水煙,佢地唔同人成日過嚟幫我CHECK 吓舊炭,然後又免費吸兩口
冇乜所謂,大家開心啫....到差唔多收場,佢地自己都喺度飲埋一份,所以你請佢地飲吓酒,佢地都好開心,越南
人都係好爛玩爛蒲...

我呢啲都係鳩遊遊HEA 吓,因為對峴港都唔係太大期望可以食到啲乜嘢,始終呢度冇胡志明市咁方便同明刀明槍,
對上一次都係WECHAT 揾囡,食咗件順眼0既就算,服務一般,急急腳咁冇乜FEEL
咁今次咪都係出去飲吓嘢就算,反正跟住都會繼續去胡志明市去玩

點知有囡囡同我WECHAT吹水,又嚟視頻,傾咗一輪,仲話聽朝揾我飲咖啡...不過我中午機就走,可惜得咁少時間見面,
於是我朝早起身就WECHAT 佢,點知佢真係嚟,仲上埋我房,當然我地之前係有FLIRT 吓,問佢係咪MORNING SEX
佢就怕怕羞羞咁...然後我地傾吓,跟住估唔到佢有啲唔捨得咁...因為我好快要CHECK OUT,然後開始有少少身體接觸,摸吓
佢個頭,手,肩,佢又冇抗拒我...然後大家訓咗喺床度,開始咀佢吓佢,問埋佢可唔可以除衫,佢又話得 呢啲機會..真係
咁大個仔,冇幾多次....佢好開心咁,我除完褲,佢竟然幫我吹 ...然後大家好快咁就咗愛做0既事,大家當咸古聽吓就算啦

就係咁樣.....我帶住沉沉地0既心情離開峴港,去咗胡志明市,日後搞到心思思要再嚟吓峴港添...
估唔到今次WECHAT 又幾條囡肯同我視頻,雖然有啲未成功,但覺得好似有少少想令我再嚟....
我估峴港0既囡囡係比較純啲,應該會幾好玩,當然有啲就係野雞,唔多識英文,只係SEX,HOTEL,COME NOW??
咁樣嗰啲,我真係冇乜興趣去試囉
其他囡囡0既照片,我真係唔想公開,費事煩~所以都係嗰句,當聽咗咸古就可以啦

臨走前去咗食粉,呢間都幾好食,有網狀春巻,可能多韓國人嚟,就連前菜都有泡菜送

Hong Pho Restaurant, Quán Phở Hồng
10 Lý Tự Trọng, Thạch Thang, Đà Nẵng

補充內容 (2017-10-14 04:26):
更正: OQ Lounge Pub Restaurant

地址:18-20 Bạch Đằng, Thạch Thang, Q. Hải Châu, Đà Nẵng
單身漢都玩得甘開心..師兄果然厲害
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄去D BAR近NOVOTEL果邊?唔近海灘既?

SKY 36 就係NOVOTEL 0既最頂層SKYBAR, 而QQ PUB LOUNGE 喺隔一條街啫,行過去唔使5分鐘
NOVOTEL 喺市內,離海灘都算遠,坐車10分鐘左右

回復 luvsupernatural #1 的帖子

圖文並茂,報告寫得好。

luvsupernatural 發表於 2017-9-29 01:33
其實今次主要係去會安古城度玩,玩咗幾日,當然就冇揾囡囡,因為覺得好似覺得古城太純樸,唔係太啱玩囡。
...

最後wechat果個free?

thank you for share lucky story

師兄有雞運,只可惜唔係早一日,如果唔係朝早V7女應該可以砌足成日。

師兄有運, Thanks for the detail report.

感覺峴港不錯玩啊....有機會要去走走....

WC條女張相好似有D妖氣, 好在ching無搵到佢.

最後V7女女冇收$?

插女要比好多好多盾嗎

好多好介紹....讚

向左向右 發表於 2017-9-29 03:59
最後wechat果個free?

叫做係....俾咗少少當的士錢,佢有正職,冇問過我攞錢,但我覺得佢坐車嚟揾我,令我有啲唔好意思
我以為佢自己開電單車嚟

回復 河內小村 #11 的帖子

好多做華人貿易生意,所以都好多人學中文,識中文0既囡囡比例都幾高(唔係出嚟做嗰啲囡囡),當然都有幾多大陸人(女性)嚟玩0既

一條友玩得甘開心……爽

師兄份報告寫得好好 果然厲害

師兄個報告真係好詳細啊