新手東a報告(文長)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本來同兩個friend約左9月頭過黎見識澳門嘅桑拿,不過天鴿咁勁,只好壓後約月尾去,
但到月尾兩條友都話莫財唔去。但係我成個月不停做功課,睇左好多師兄d包膠,
真係忍唔到,最後决定自己1個照去。
大約3:45到信德,買左$16xx套票包兩個師傅工,剛好4點有船出發
到澳門先到賭場問何生攞錢,尻買大細,不過輸左$1500
冇錢贏只好繼續主要行程,差唔多6點到東a,先去沖涼,其間有人問洗唔洗要小姐幫手沖,
但我lee d新仔又緊張,又唔知要唔要加錢,最後話唔洗,自己沖得。
我對浸池,焗桑拿等都冇興趣,沖完換左衫就直接去休息區,
去到休息區見到大概都有10個人。坐底叫左野飲冇耐,好好彩就有遊戲玩,先係起音樂
大約20個女女就係坐位間行一轉,之後每個客有1女女坐係你腳上比你揸波,音樂停就轉人
第2轉都係揸波,第3轉就好似之前師兄d包膠咁講,女女趴係你身到,不過重點真係睇對面女女d鮑魚,
只可惜我對面得兩個客,如果多人d,望住對面1排鮑魚,真係可其壯觀
到最後一轉,女女先叫你起身,佢就坐底,之後就係傳說中嘅團吹,
不過我覺得佢用濕紙巾幫你清潔賓周時間,仲耐過吹嘅時間
成個遊戲真係如之前d報告咁講,流流地,d女女有d求其,
遊戲玩完,跟住就選妃,唔多大約有10幾個女女,其中有2個衣著唔同d,其餘都係著黑色衫,
我就唔識分佢地d價錢,但可能我要求底,我覺得7成可食用
經理開始問大家有冇睇中邊個,女女陸續比人揀走,我就剛到,諗住做埋師傅工先上房,
不過都已經睇中左目標,記實左號碼,轉頭就搵佢,妃選完我就揀左按頭同腳,
再比佢地水多個大腳跟,d師傅工多數都係越南人,
其中幫我按頭果個,都幾ok,個樣又可愛,心口又脹卜卜,枕住佢個波比佢按頭都幾爽
做完師傅工,再食個麵,都差唔多8點,諗住玩多次遊戲,可能唔係咁夠人,等極都冇,
咁只好叫經理搵返頭先睇中個女女上房,問返原來都係普通700果d女女,
我仲on9到以為係d模特,可能我d要求都幾底,連普通d女女都覺得好正,
女女黎到,近望更加覺得冇揀錯,我真心覺得靚,望落個波都坐c望d,
之前睇d報告講,玩埋主題d女女會落力d,所以我揀左個空姐主題,
女女換好空姐衫,就帶上房,除左高跟鞋矮我半個頭,大約有165左右,pat pat有d肉,我鍾意
不過一除衫,我就覺得比人呃左,果波頂多得c頭,平時就夾到咁大,不過整體我都好滿意
之後都係果d,一齊沖涼,考到車牌,環保吹(有冰火,爆炸糖),正場就換左幾個姿勢都冇黑面,
全程感覺良好,一路做一路用佢把雞仔聲話飛機將會起飛啦,十分可愛
之後就落返休息區,坐多陣9點多d走人,
總結雖然價錢係貴左d,不過1個人係度磨左3個零鐘,又食又按摩又玩女,所有人服務都好好,
間唔中過黎玩都可以接受嘅!(我嘅間唔中係幾個月)
消費套票16xx+女女700+主題400+大腳跟100  總數約2800
後記:幫我按頭個越南妹係我拖女上房時,冇啦啦好得意咁叫我加油,
果一下真係有d沖動拖埋佢上房,希望下次有機會再見到佢
好精彩,好文章,谢谢分享了
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 黄华德 #2 的帖子

good expeience, good luck ching

👍多謝東A報告和分享

回復 cplee80 #1 的帖子

好精彩,好文章,谢谢分享了

第一次去玩算係唔錯嘅經驗,多謝分享!

多謝師兄報告!

下回裡面待久些 跟按頭妹妹聊聊天 按按手抽抽水 快活賽神仙

多謝師兄分享
恭喜 玩得開心

好詳細,謝謝分享.
問一下,東A是不是東方水療, 東B是不是東方皇堡?多謝

無去一排,貴左咁多

一個誠意報告,多謝分享

回復 joshc #10 的帖子

是的 沒錯
東A就是東方水療
東B就是東方皇堡

精彩,祥细,有娱乐性。

Normal girl 都有165 甘高咩,有無睇錯,如果係都唔錯,揀高妹都唔駛加錢,定而家將以前模特兒降格左做普通囡

回復 Girlhunter888 #15 的帖子

我自己有170高,女女着高跟鞋同我一樣高
我諗應該有165左右!

cplee80 發表於 2017-9-30 14:22
回復 Girlhunter888 #15 的帖子

我自己有170高,女女着高跟鞋同我一樣高

甘可能得番160左右,因為囡囡鞋超高

多謝東A報告和分享

thank you report

I wish I could go to Macau soon next month.