請問曼谷邊度有得買犀利士?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題, 希望有師兄能提供地點, 同埋係咪真係平過香港好多?
我都想知,我買開sidegra喎!
有買sidedra 地方就有西利士,same same
Sidegra 定犀利士好?有咩分別?犀利士英文係?
好似你celias
Nana 至 Asoke一帶藥房都有
如果喺曼谷藥房買香港版本犀利士,唔差得幾多
回復 kan36189 #3 的帖子

有無師兄2隻都食過?有咩分別先?
都係講緊副作用啦, 食泰國先買到藍色嗰隻呢, 食完之後會好容易頭痛 同埋口渴, 同埋硬咗射完之後唔識得軟, 囡囡肯定知你食咗藥
如果食犀利士呢, 一樣有頭痛不過唔會話太痛, happy射完之後識軟, 藥效可以持續兩三日
不過我自己本人呢就鍾意食藍色嗰隻, 因為食完之後堅硬嘅程度藍色嗰隻比犀利士強, 同埋藍色嗰隻經濟, 可惜呀我上次買嗰啲全部喺香港食曬, 所以有陣時返大陸玩都要焗住買犀利士
下次去泰國要試吓
晚上周街都有得買
上次街邊買左Super Kamagra(Sildenafil Citrate + Dapoxetine)
搞左好耐先出野

Sidegra 可否買否香港自用呢
回復 fighter2006 #1 的帖子

其實你想延時定硬? 吾同功效吾同藥
aa370251 發表於 2017-10-1 12:08
回復 fighter2006 #1 的帖子

其實你想延時定硬? 吾同功效吾同藥

其實小弟本來兩者都冇咩問題, 至係想玩耐啲, 我知威而鋼同S字頭嗰隻係硬啲, 但副作用大啲, 而且藥效似乎短啲, 每次搞前都要食一次咁, 但犀利士就可以持續成日, 日頭1Q夜晚1Q都隨時READY
kc_LL 發表於 2017-10-1 02:31
如果喺曼谷藥房買香港版本犀利士,唔差得幾多

咁係咪即係有泰版犀利士?平幾多?功效同香港版差得遠唔遠?
在香港港直接在一般藥房買到?
咁咁師兄係邊間葯房買到正版犀利士?無謂街邊買驚假嘢。係咪都係nana plaza 對面同路口葯房有得買?
回復 gmsinper #18 的帖子

犀利士在香港一般藥房可買到 間間唔同價錢 我問過旺角$490

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:32