[正宗桑拿] 旺角有個新場V字頭

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唔開全名啦,v字頭,800蚊60分鐘,講就講60分鐘,其實得45分鐘,試過先知假波,其實依家科學咁發達,好多做假波都造到好逼真,真喺佢唔話你知係假你都唔知係真定假羅,地方隱蔽,有水床玩,但假波我真係唔岩,對波硬到俾佢撞一下都痛的感覺,p1係房除光跟住行去浴室,基本俾人睇曬……衝涼玩水床,張床唔知有無消毒過,自己考慮做唔做,p2衝完涼又行返入房又俾人睇多次,跟住上床就un,張床超軟,用盡全力都唔係好舒服果只,唔會考慮再去,加下141d廣告好假,真心已經俾141打沉左……
回復 hkhin668 #1 的帖子

同情C兄 現時黎講假波越黎越多 真波真係可遇不可求
多謝報告,崗加咗聯絡方法仲想去試。吾使試了
同情C兄 現時黎講假波越黎越多 真波真係可遇不可求{:255
假波越黎越多
Thank you for your report.

有師兄提過,有條台灣妹好正。

睇相就好吸引,仲講到天花龍鳳。多謝師兄,捨身成仁!
沒法, 宜傳手發.
假波先要大力渣  唔洗怕整穿嫁
多謝師兄分享

師兄 請問地址在那裡?
回復 eoyim #12 的帖子

旺角

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:42