東b一遊

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

就黎10.1黃金週,怕左澳門比國內同胞迫爆,特登30號晚出發。初初諗住試下一號,但早兩日東b個相熟經理先wtsapp 傾過計,所以都係去棒場。
12點幾入場,頂 又係d k房揀哂d囡囡走,大堂客得番30條女左右揀,原本想試下越南/國內,但質素明顯無之前果d咁好。結果經理都唔好意思話一陣揀過== 途中越南囡就過黎叫搥骨,不過你say no多幾次,佢地都唔會迫你。後尾傾落先知,師傅工無底薪靠多勞多得。所以佢地話輪到番早更就慘
按完腳再揀過 都係唔多選擇 越南同祖國揀唔落手  最後揀番剩低最後一個既韓妹(之前玩兩次都係韓國)今次呢個樣唔夠之前好,把聲又無之前果個咁嗲,不過都係高瘦身型,諗住2點都仲唔玩,一陣d囡放埋工就pk。 今次揀左玩扮老師,一開頭叫你坐係位,佢播片教你d體位同邊d位比玩,後門就唔比玩 lol 到入正題,呢位韓妹超有心機,無論前戲,女上到完事都勁體貼。開頭見佢唔係咁靚 仲有d失望 但感覺真係令人改觀。事後同佢都好好傾,佢又講原來東b係借個場佢地,真正有個韓國老闆先係介紹佢地黎+照顧佢地食住。但入一次房,一個客抽500 佢地剩袋1700...最後佢講剩係黎做一個月,黎緊就快番韓國。難得咁岩傾試下拎contact 先,結果又真係比左wechat+kaokao talk我 臨走仲送左個goodbye kiss(呢下最估唔到)。所以過程大致都好滿意!
但價錢就唔滿意啦 東b又加左兩百蚊 而家買1798套票要補900 唔再係補700啦
No, the price is the same as in July. You just mix up between normal Korean and Korean model.
Normal Korean: 1798 (basic voucher) + 700 (pay at cashier) + 2000 (to girl directly)
Korean model:   1798 (basic voucher) + 900 (pay at cashier) + 2200 (to girl directly)
Nowadays, the payment is a bit complicated if you buy voucher in Hong Kong.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 jon_traveller #2 的帖子

ohhh...thz for your information. But I dunt see the difference betwern normal Korean and those korean model. (in terms of appearance or body shape )

多謝師兄分享
東B一向都很貴
我覺得玩得開心最重要

多謝師兄分享

回復 超強HoMa #4 的帖子

玩得开心最紧要,但也不能任人随意当水鱼

thanks for sharing

really no surprise they will up again price in upcoming months, maybe beginning of next year

回復 dcahaimalc #8 的帖子

原本都加價加好密架啦
睇怕佢仲要加得再高一D 添
呢度都唔少人話佢8,9點都開唔到GAME就知幾靜啦

回復 Kanetaker #3 的帖子

I guess the original idea is borrowed from "branding". As you have already found out, it fails to live up the customers' expectation. Now, customers got confused and the girls may not earn as much as they expect.

師兄已經係東B熟客啦~~~

東b 套票如唔包船飛而家幾錢?

回復 西迷迷 #12 的帖子

唔要來回一張各減100。 回程比番九龍飛,連平果10幾兩蚊都計到盡。。。

買套票最怕遇到呢啲情况,拣唔到女~
雖则话玩得開心紧要,不過性价比都好重要

thank you report

聽師兄咁講,K房呢樣嘢就好唔啱,人哋黎玩就係想有多D女揀,俾你咁叫幾入去,搞到其他人無晒MOOD。

要玩K房,不如去溝女啦,使乜嚟東B。

回復 黄华德 #6 的帖子

師兄說的是
不過出去玩就是這樣
只是我還是會挑性價比高的

超過4千,除非何生津䀡,怎樣都不會試

回復 Fans_2009-7-25 #16 的帖子

絕對同意,比幾千元都話冇女揀,入晒K房,有冇搞錯