日式Nuru Massage,雙乳夾腸爽到精關失守,下次一定再黎過!

名稱: Rose Taylor profession nuru Spa
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A43536-中環-水療SPA-RoseTaylorprofessionnuruSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Rose Taylor profession nuru Spa,事先預約左,人未見波先見,42吋大波超大,
相信全香港最大對波,高貴有氣質,皮膚白滑,有腰有羅,佢熱情招呼,態度和藹可親,
簡直係性感十足又有女人味,入到雙方攬攬錫錫,搞能到熱火朝天,
令我慾火高燒慶合合起黎,入去自己沖涼,好快沖洗完返出黎,
入按摩房,佢服侍我趴低,先黎幫我日式按摩,功架十足,有如少林嘅大力金剛指,
按穴位又準,好似服侍大爺咁幫我從頭按落腳,夠晒 professional,
慢慢逐步逐步按,真係好舒服暢快,之後香薰推油,服務做到足絕唔馬虎,推得好好,
力夠穴準,用心用力去幫我推鬆全身,疲勞盡消,推埋前列腺,非常之有技巧,
開始振奮人心時刻,忍唔住攬埋佢係咁搓揉對大波,水床日式Nuru Massage,feel好鬼正,
磨前磨後,再用雙乳夾腸,好似卜野咁,有好激情,爽到震,細佬已經頂唔順,叫佢慢慢黎都乖乖聽話,
最後細佬好快精關失守死咁泄,正到無倫!
Looks exciting
回復 PKIP11 #3 的帖子

十分支持
回復 jimreeves #1 的帖子

great post, thank you
多謝推介

請問師兄, 依個場係唔係得一個技師, 定係有其他技師揀?
chanbob 發表於 2017-10-5 13:10

請問師兄, 依個場係唔係得一個技師, 定係有其他技師揀?

個場係得一個技師
回復 jv安 #8 的帖子

師兄, 請問消費左幾多?
回復 chanbob #9 的帖子

哈 唔講咁白 四位數
回復 jv安 #10 的帖子

十分支持。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 09:30