[中國內地] [四川佬] - 四川佬三訪NY Linda 再破處洞房,全新相

火.. [複製鏈接]
簽到
名稱: NY Linda
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A67465-尖沙咀-美少女-NYLinda.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

幾個月的確少了去NY公司。但見到舊相好Linda回來,立刻硬晒call NY姐約。到酒店,零等候上房。一開門,女女同我之前記憶中一樣靚女,靚到好似明星咁。近來D師兄弟見到我影AL21嘅相都讚不絕口。我敢話,Linda相頭絕對比得上AL21,係四川佬2017年頭9個月食用過相頭top5。入房傾一輪計後再考車牌。女女熱情奔放立刻俾我車,一路車女女一路摸我,摸都我JJ硬晒,令四川佬深深明白久別勝新婚嘅道理。車到咁上下,女女幫我除衫,全程好似女朋友幫男朋友除衫咁,一路除一路抽我水,而四川佬亦當然手多多幫女女除衫,然後捽佢對大波。女女湖北人,163cm左右,身材火辣,超白超滑皮膚,大Dcup淺啡乳雲和乳頭,少毛。女女被我一番調戲後,大家拖著手入去沖涼。女女侍浴OK,用對D波幫我洗的乾乾淨淨,又跪在地上幫我吹水簫。一輪服務後,女女幫四川佬抹身,然後四川佬入房「太」字型攤係床上。女女出來二話不說即刻啜lin,我本來想反轉女女大肆非禮,不過Linda表示出女色魔的一面,一於要強姦我。女女吹功了得,把四川佬的七寸大臘腸完全放入口。我個龜頭更加感覺到女女個喉嚨町。女女相頭一流,一路望住佢,一路捽佢對豪乳,一路聽到女女吹到雪雪聲,正係少D定力都走火。其實條四川臘腸已經硬到不得了,亦都已經有D先頭部隊趕住出來,不過女女還是敬業樂業繼續做音樂家,一語不發,專心吹奏。吹到四川佬典吓典吓真係忍唔住,女女就自動上套。上好套後四川佬好似個剛出獄嘅強姦犯咁㩒住佢喺床上面,然後慢慢將條充咗血嘅硬賓周塞入女女個窿。女女個窿ok窄,好屌。四川佬好buy佢做愛嘅反應,一路摩打屌一路車。男上女下,坐蓮,狗仔,掛股,鵝鵯,九淺一深,十屌十深,屌到四川佬滿身大汗,女女亦被我呢個190磅嘅光頭肥麻甩佬屌到面都紅晒。到四川佬真係忍唔住時,我把寶劍拔除,把億計嘅子孫噴在女女雙峰上,射完女女仲話沒想到我呢個老坑仲咁好精力同咁多精。

總結 - 女女相頭超正,少少baby fat。佢嘅D杯同雪白皮膚亦係男人夢未而求,係四川佬好冧嗰種。女女技術了得,算熟手妓師,會把你弄得欲仙欲死。本人覺得Linda係今年NY公司最正嘅其中一個,1000抵玩,亦肯定覺得比其他1500-200嘅女女更抵玩更好屌。正嘢。四川佬會不停返食。

麻煩各位俾個Like,點擊「真是報告」,加分。俾夠100個Like,有精華印,四川佬追加靚相

補充內容 (2017-10-3 22:49):
請各位小心隻叮噹。話說四川佬條臘腸失控,射咗落隻叮噹道

補充內容 (2017-10-5 07:59):
175樓已找數

補充內容 (2018-2-21 23:19):
此女女為四川佬認可級別

回帖獎勵 +69 元錢

Thanks report
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +69 元錢

好靚好正⋯跟隊

回帖獎勵 +69 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +69 元錢

Linda 正嘢

回帖獎勵 +69 元錢

番食得。女女一定有番咁上吓功力👍👍👍

回帖獎勵 +69 元錢

呢個正呀

回帖獎勵 +69 元錢

女女功力好似幾深厚

回帖獎勵 +69 元錢

相頭好惦

回帖獎勵 +69 元錢

回帖獎勵 +69 元錢

thanks for sharing

回帖獎勵 +69 元錢

thx c.hing report

回帖獎勵 +69 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +69 元錢

靚女食得過, thanks

回帖獎勵 +69 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +69 元錢

回復 四川佬 #1 的帖子

She looks great!

回帖獎勵 +69 元錢

好得,。      

回帖獎勵 +69 元錢

Thank you for sharing...must try

回帖獎勵 +69 元錢

川哥好嘢😍😍😍

回帖獎勵 +69 元錢

謝謝報告