Joyce~~~淫水流出嚟,呻吟聲越嚟越大~~SEX GIRL~~~!

名稱: Joyce
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A62139-尖沙咀-兼職女郎-Joyce.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Joyce慢慢趴在我身上,先喺我耳仔邊叫兩聲,再全身漫游,錫得好細心,由其係Lin頭,睇住佢奶吓輕輕咬吓,隻手捽吓我細佬,一路錫落去,含住龜頭,Chok吓支棍,放口去奶吓旦旦,知佢釣緊我謂口,真係好有快感,玩一陣又再環保深喉,今次茖足心機,肉緊加上快感,非常美妙,拿拿林上套,壓住佢就插入去,洞穴好緊窄,夾得好實,睇佢眉頭深鎖,輕輕發出呻吟聲,知佢享受緊我插入去,我開動慢慢來,佢就攬實我,跟住越插越快,淫水流出嚟,呻吟聲越嚟越大,佢雙大腿已經擘開了迎合我,而家才是魚水之歡,轉身玩女上,試下佢騎功,佢一路磨一路un,又捉住我對手去渣佢對波,跟住趴落嚟喺我耳邊發出既叫聲真係正,而家成個小淫娃咁,姣到出晒汁,佢un左一陣,即刻轉後推,佢個patpat好肉地,比我推到啪啪聲,佢亦都越叫越大聲,好似進內高潮,哩個時侯改返傳統男上,快慢快慢咁插入去,頂到入子宮,最後比佢既叫聲再加幾下kiss耳仔KO左!2 O1 R* C, p) h. k4 ]
完事後miss又幫我清潔吓,跟住沖個涼,交低家用後,我又攬住佢係咁抽水,玩到鳩都硬埋,無耐佢有客,為有留返下次!
回復 小方丈大師 #1 的帖子
6 L1 }) M/ k9 d7 {" E8 h2 Z- o5 U0 C6 r
attractive, like
! |' K3 V* r. ]# r$ Z
Looks sweet and sexy
没图说啥子...
多謝分享
very good report, thx a lot
Thanks for sharing.
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 20:28