土生土長陀地後生小忌找兼職

PM V7唔該!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 小忌廉 #1 的帖子0 q/ B8 j! Z) J8 X8 |) \+ u
9 q2 z/ C" O5 p5 U6 A- q
麻煩pm 我v7 thanks

Plz PM V7....

' \0 V8 [3 C% |+ B/ f" k$ x請pm 我.thank you

回復 小忌廉 #1 的帖子
$ _* E/ a: Q- ^3 W
3 g+ M' ^4 y5 b7 l# M: Ppm v7 la, 謝謝

* `& [& ^7 x( R( P3 L% K4 P5 r1 L: a& R5 G( j6 y% f0 s
請pm 我.thank you

未買電話,遲D add

回復 小忌廉 #1 的帖子: i. t1 }7 M, d& m2 c0 X

4 P9 r# |: P5 A! B4 I: r/ ^8 N; Lpmed thanks. 小忌廉  :)

# i' V  z  V) v5 t( d; T. N) P. n4 G3 {& j" {" ^/ p* W
請PM我.多謝🙏

回復 小忌廉 #1 的帖子, G. u! q; x" v2 ]  W

1 `  s. s! e9 G6 i7 p8 r; e, y有興趣,可以PM 留V7比我嗎?

回復 小忌廉 #1 的帖子% ?* t3 r* M/ s- x$ |

( c: R8 w0 U9 m. c1 t$ s7 f8 M可pm聯絡方式嗎

+ m  p4 k: s0 X4 ?8 g
可pm聯絡方法嗎?thx

請pm我,謝謝25歲男

Please v7 me4 A: v6 A! b) z6 v
v7: spmlps1020

各位北鼻,記得Pm 留wechat,否則一概不會有空回!另外不會wechat覆我怎加你,咩forum.係咪Just for fun,等一大堆令人汗顏的問題(因邀請加你時已經寫名),然後就問plan or可否send多次plan,講明左亦highlight左冇寫既plan唔會有,奈何仲會有人問甚麼只kiss no bj/有乜裙/有乜款/有冇第條/有冇多條/有冇連身,甚至同我講新手所以係人都add吓,再唔係同我講好緊張好矛盾,我只會幫你抉擇,唔好約!甚至出左門口話上左的士先話驚!?一係就話mtr等?!再唔係就話見面先決定乜plan!最重要我又唔會求你約,相朦幹嘛要鬧人?而且假期check有冇房先出去有乜問題?又要閙我麻煩,我只知道出到去冇房就叫麻煩喇!最搞笑add左我話貴,話其他1000有乜乜乜,咁好心慳返D時間咪inbox我啦!我又冇扮溫柔體貼呃你add我!

麻煩pm 我v7 thanks

小忌廉 發表於 2017-10-3 22:08 ' F0 s$ C3 l/ [7 ^5 h9 b
我花名叫小忌廉,Local陀地𡃁妹待業中找外快!
5 W* _6 ]/ i; F8 U6 M6 u7 V33b/24/35 23歲走肥
' n' [& `0 N8 @' g5 _5 tPm 留wechat,請細閲以下資料才we ...
0 |. U. q! F2 Z( X* N. C  l
Hello 請問身高?你PM已full,可PM send 相或加wechat (唔會叫我喺呢度留掛) 如OK就星期日晚 (假設你都OK) Thanks

PM V7唔該~~

Pm me 吾該
. a/ J5 [0 n$ {

# d# C7 j, f0 t. K* ^7 n8 Z( H4 _/ m3 [7 d2 ~( q& q; v
PM不了你,,
9 [# L4 k6 v1 R- k5 d7 Y可否留你WECHAT THX