[食家報告] 唐狗遊日本(番食篇)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星期二路過g店,同大叔傾2句跟住預約星期三12點頭圍,女女7月中開始返,8月頭食過2次,9月自己外遊2星期冇得食,攪到10月頭女女再出現先至有機會。
12點前到達g店,付上1萬6千円65分鐘,好快就上房,女女仲記得我。入房送上機場買嘅朱古力,氹吓靚女好應該 。同女女食煙飲茶吹水,上次女女話我玩得粗魯,將我 down grade 做half gentleman,幾驚佢唔做我。女女性格比較倔,講嘢就較直接,老實。今日已經係佢今次第四日開工,會留到星期六。
沖涼洗身,刷牙一齊浸浴缸,我就忍住慢慢嚟,有大車食奶,可惜冇潛望鏡,女女白滑有人材,有身材,少D服務都可以接受。
上床女女嚟先,吹得用心,有食旦,叫女女玩69,欣賞女女嗰8月15,有指插食鮑,冇異味食得開心。
上套女上,騎功不俗,我又周圍摸,一句皮膚真係好滑,可能係朱古力或者大家熟落咗,今次非常好水,心中大喜,自己一把年紀,仲有少少實力 ,可以今女女出水。攬實女女一路插住一路轉身,大家就住就住變成男上。淫意大發,再食鮑,食到成口水再同女女大車又插過,佢就繼續再出水,完事後攬實女女好耐,感受女性肉體嘅温暖,大滿足
清潔後,又食煙吹水,女女突然間話星期一,二好靜,只係做得6個客,佢話平日有9個客,週末有10至11個客。再响櫃桶攞本手帳出嚟,查吓我上次幾時幫襯。我同佢算九數,談及佢一個月收入,原來有成一百五十萬円,係普通人嘅5,6倍 grdr0017976191_0198672211pc (1).jpg grdr0017976191_0202016870pc.jpg grdr0017976191_0196257425pc.jpg grdr0017976191_0201698776pc.jpg 真係幾好揾。再傾到原來大家同埋一個星座,跟住再沖涼洗身,送我落樓下,又抱抱揸下蘿友,非常滿意。
純粹個人遭遇,多謝收看!

回帖獎勵 +888 元錢

扑到出水甘堅
回覆 讚好 不讚 使用道具

條女好正好可愛呀

再見女朋友

steven2012 發表於 2017-10-5 10:25
條女好正好可愛呀

其實女女做咗一次巴西wax,而家有少少毛生返出嚟

相差超過30年,溝唔埋

八月十五相呢? 正窝

回復 tarochan #1 的帖子

謝謝分享

thanks for sharing c- hing, nice experience

granthill 發表於 2017-10-5 10:30
八月十五相呢? 正窝

我都係响網上攞D相,自己冇影,唔俾影,被人發現偷拍,以後冇得玩,我唔博

呢個幾可愛喎 🤤

ricky8 發表於 2017-10-5 10:49
呢個幾可愛喎 🤤

65分鐘足鐘,真係好抵玩

羡慕九哥又食到好野,睇相都睇得出皮膚滑滑

tarochan 發表於 2017-10-5 10:28
其實女女做咗一次巴西wax,而家有少少毛生返出嚟

仲有冇多幾張相呀

Mr.TT 發表於 2017-10-5 10:52

羡慕九哥又食到好野,睇相都睇得出皮膚滑滑

原來佢返工就除咗脷環,玩少一樣野

tarochan 發表於 2017-10-5 10:38
我都係响網上攞D相,自己冇影,唔俾影,被人發現偷拍,以後冇得玩,我唔博

呢個後生妹幾正!冇得再食真係损失!16000, 真係抵,香港人甘走入去食唔到

steven2012 發表於 2017-10-5 10:54
仲有冇多幾張相呀

送多幾張俾你 grdr0017976191_0202055558pc.jpg grdr0017976191_0194148517pc.jpg grdr0017976191_0199630993pc.jpg

回復 tarochan #16 的帖子

下次叫佢穿返再車返夠本

granthill 發表於 2017-10-5 10:55
呢個後生妹幾正!冇得再食真係损失!16000, 真係抵,香港人甘走入去食唔到

我帶過2個4台師兄入去,唔識講日文可能會差D,況且g店成日唔同女女,要講運氣