[賽後報告] 新女梦甜百分百真相服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲

簽到
名稱: 梦甜百分百真相
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A61643-深水埗-一樓一-梦甜百分百真相.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

深水埗區有件好野,囡囡名叫梦甜百分百真相,係區內少有嘅酒店級貨色,樣靚身材好,前突後凸,36D真波睇到鳩都硬,女神梦甜百分百真相熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,乾身上床,梦甜百分百真相先為按摩推油放鬆下,力度唔錯,畀靚女按下都好開心,服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,一開始男上抽插,下下隊到入子宮咁,梦甜百分百真相比我屌到反晒白眼,流晒西水,轉招佢揸住我條熱狗即刻塞入佢隻鮑魚,雙手揸住佢對36D大乳,佢猛烈狂un幾分鐘,不斷享受呻吟聽覺嘅效果,做愛時感覺都幾有女朋友感覺,最後一程拉住雙腳去床邊玩推車,半空吊住屌,真係好好feel,野野屌到籮友肉狂震,啪啪聲嚮遍房間,插足十幾分鐘,過足晒癮,深呼吸咬緊牙根,大大力爆晒米青,好有女朋友感覺,事後仲有細心待浴,服務真係唔錯,仲幫手著衫,放低家用抱抱才走人。梦甜百分百真相嘢隻淫娃,越屌越有味道,服務又咁好,一定要記住佢。

几好
回覆 讚好 不讚 使用道具

Nice boobs

多谢师兄分享

愚地獨步ung 發表於 2017-10-6 00:05
多谢师兄分享

样靓服務好

一定要屌呢條囡囡個波!