The Best Spa,20歲新女陀地Joyce,童顏巨乳,性感高挑,迷人嘅曲線起伏有緻,簡直係玩家恩物

簽到
名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-TheBestSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

日日做到無停手,終於收工啦,
預約好The Best Spa再去,入房見面新女陀地Joyce,
feel好鬼正,大約有20歲,呢個衰妹一見到我就淫笑,好似想食咗我落肚咁款,
而我睇見Joyce心口一對大包,童顏巨乳,前凸後翹,簡直係玩家恩物,即刻食指大動,於是我入房開波!
陀地擁有雙腿修長,性感高挑,大約有165cm高,迷人嘅曲線起伏有緻,
見到佢對巨乳真係大到好似飯糰一樣,搞到我慾火急升,搞到佢暈陀陀咁發個牌俾我,攬住揸對車頭大燈瘋狂賽車,大車特車,車功純上乘,
佢又笑容淫淫哋不停挑逗我碌野,個樣姣到出汁,佢立馬幫我除衫,
去服侍我沖涼,侍浴殷勤用心仔細,浸Spa波推擦背慢慢玩,再黎水中吹奏,環保分子吹到眼碌碌,吹功好勁,
返到床上慢慢享受佢幫我按摩,開背有板有眼,手勢好掂,做到力夠穴位,推鬆再按,從頭到腳照顧十足感覺能量十足,全身都輕鬆曬,真係好舒服,細佬都扯旗,雙方瘋狂勁玩,我忍不住吸吮佢兩邊粉色乳頭,好正!
到佢摩打脷錫暈全身,撩得我痕痕咁好能興奮,佢見我有反應,擒住碌野橫瀨直啜,好落力吹到雪雪聲,環保吹,吹功超級無敵,深淺快慢,眼神交流,食完蛋,加深喉,正到不得了,真係少D定都要派彩,細佬已經硬到頂唔住,
帶套後陀地扶好長槍直入要穴,繼而主動扭腰,邊騎邊食波餅,如此雙重享受,搞到我爽到乖乖瞓低,任由佢魚肉!
過程不斷換花式,最後一程,老漢推車,睇見佢圓潤嘅Pat Pat猛烈撞擊,確實係視覺上嘅一種享受,狂推到人仰馬翻爆,爽死!
回復 JianLu #1 的帖子

好似正到呢,多謝分享
謝謝分享
多謝分享
多謝,感謝師兄分享
感謝師兄分享

excellent post, thank you

無比享受,身心舒暢

陀地Joyce童顏巨乳,玩家恩物。
多謝,感謝師兄分享
感謝師兄分享

謝謝師兄報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 16:21