Angel Spa 19 歲翻版阿Sa,初下海嫩口美少女,濕滑隧道排放大量泉水,高潮呻吟之下,呢一劑真係飽囉!

名稱: Angel Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43129-尖沙咀-水療SPA-AngelSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

預約好,準時去到Angel Spa,大約有 19 歲 阿Sa到,入房見面,very young,初下海嫩口美少女,樣子甜美,又靚又斯文,成個翻版阿Sa咁,係個少有嘅極品索女,身痕二話不說熱情擁抱,皮膚又白又滑,瘦底靚波又白又挺,全身走肥,蛇腰美腿,羅柚超靚,我上下都流晒口水,我哋同聲同氣特別啱傾,邊傾邊抽水,把聲鬼咁甜,主動幫我寬衣解帶,再入浴室沖涼,呢個時候,發覺阿Sa 身材真係Fit到漏,侍浴仲相當有技巧,柔情似水殷勤招呼,用對私家海綿幫我洗擦全身,玩起水中簫同時浸淫浴,細佬瞬間變硬朗,囡囡見狀就快手快腳同我抹身,然後拖我上床入正題。
落足心機幫我先按摩,手勢唔錯,力夠穴準,逐個位逐個位慢慢按,技術好掂,推按完爽到我疲勞全消能量十足,按推得好掂,真係好舒服,到銷魂時刻,囡囡如狼似虎熱情似火,不停用脷尖係咁撩撥我兩邊提子,調情手段十分之高明,前奏好夠投入,個樣好鬼夠姣,錫完蛋蛋就環保吹,吹簫真係好鬼舒服,最正係眼神交流落深喉,吹到我痕痕咁慾火中燒,吹到細佬又粗又硬,無比舒服刺激,差D定力都會走火!
上套俾佢騎牛牛,扶住長槍送入蜜洞!騎插幾野已成濕滑隧道,細佬出入更加順暢,我用埋果D最經典性愛花式,囡囡激情配合,我一邊搓飯糰,一邊用下身挺進,劇烈嘅快感令囡囡尖叫不斷,排放大量泉水,係佢嘅高潮呻吟底下,我地同時到達快感盡頭,呢一劑真係飽囉!
正,謝謝報告
多謝,感謝師兄分享
多謝分享年
感謝師兄分享
回復 peterpaulmary2 #1 的帖子

excellent post, thank you
Thanks for sharing!!
Sa is very beautiful!!

報告用心,非常吸引。
報告非常真實,已試,多謝師兄
多謝,感謝師兄分享
Thanks for sharing!!
Sa has a great body!!

靚女支持

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 21:00