42吋pink提巨乳,AV日式Nuru 服務頂瓜瓜,細佬特別 high

簽到
名稱: Rose Taylor profession nuru Spa
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A43536-中環-水療SPA-RoseTaylorprofessionnuruSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Rose Taylor profession nuru Spa,囡囡服務好,技術又掂,
提前主動打電話預約,我睇定時間去到,囡囡開門笑容淫淫地,
熱情招呼我入閘,佢著暴露戰衣,性感十足,
上身呢42吋粉提巨乳呼之欲出,曲線玲瓏浮凸,皮膚白滑,羅柚又白又滑又兀,
傾兩句計就主動幫我除衫沖涼,招呼殷勤用心仔細,
洗白白後返出黎,佢已經入按摩房等埋我,
服侍我扒上骨床,佢好俾心機踩背踩油背,真係踩到響骨,
技術超級無敵,簡直達到爐火純青,踩得舒服之餘,又叫呼氣吸氣,
踩完鬆咗唔少,隨之手按,手勢正宗,逐個位逐個位慢慢按,
指準力夠,技術好掂,推油慢慢幫我按勻全身要緊位,落足心機交足貨,
爽到我疲勞全消大聲叫好,嘆完骨佢就騎住我挑逗,笑容淫淫哋好鬼性感撩人,
日式Nuru,配合高級Nuru ge,一流品質,順滑質感,
波推擦背夾腸樣樣有,叫佢慢慢洗慢慢玩,
超有激情,爽到我慾火攻心轉身反擊,攬埋佢搓揉對竹筍大粉波,好有手感,
囡囡瘋狂勁玩,磨前磨後磨上磨下,感覺好鬼正,
所有精華一瞬間俾曬佢,真係爽到我無法語言!
回復 LTESS #1 的帖子

十分支持
多謝,感謝師兄分享

多謝分享,10分支持
多謝,感謝師兄分享

謝謝師兄報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 03:07