[俄羅斯] 俄羅斯 女女 玩法

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位巴打,本人十月中會到莫斯科公幹一星期。
想請問一下,在當地有什麼方法玩俄妹?
I want to know as well
same questions. Hopefully someone could share with us. thank you !
回復 kachi #1 的帖子

i want to know too :)
期待高手解答
唔洗抾,我依家係聖彼得堡,搵左幾日食,搵埋當地留學生幫手,d女都係性價比差,計莒洛香港一仔俄妹仲好
睇束唔係幾好玩咁喎
補充, 聖彼德堡係好玩d, 搵到個 8-9/ 10, 不過1個鐘要7000 盧布
都想知道~~~~~~~~~~

c-hing 7000  盧布約 9xx港元, 如果正都 ok 啦, 香港和澳門的俄妹多數超過 25歲, 我去過 Germany FKK 都好少正俄妹, 都唔知正俄妹去晒邊
回復 supnew #10 的帖子

当地高级club
我自己都想知道
supnew 發表於 2017-10-26 22:38
c-hing 7000  盧布約 9xx港元, 如果正都 ok 啦, 香港和澳門的俄妹多數超過 25歲, 我去過 Germany FKK 都好少正俄妹, 都唔知正俄妹去晒邊

7000 盧布d女係有8分o既,即係你係香港一仔比較少會見到,但但係心諗過到泥緊係expect佢平靚正過香港先抵屌, 平就一定唔平過香港,但係靚就真係OK, 起碼香港600蚊搵唔到d咁唧質素,有時酒店鬼都要撞下手神仲見有大車,有環吹,daty 指插,, OK 啦,唔算好失望最後,不過唔好expect3000盧布搞得掂
回復 kachi ##1 的帖子

好东西
期待解答.
回復 kachi ##1 的帖子

同问,想去

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:15