[賽後報告] 新女GiGi百分百真相,開口鯨吞我肉棒,脷尖更不斷撩撥添加深喉,吹得太激烈,搞到我大叫頂唔順,搞到我慶合合

簽到
名稱: Gi Gi
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A60421-深水埗-樓上骨-GiGi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我自問喜歡揀飲擇食,D囡無番咁上下都幾難要我入閘,今期去開深水埗區洗樓,燕瘦環肥,花多眼亂,洗咗兩轉至入GiGi閘,佢合晒我眼緣,今次細佬有福了。新女GiGi樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,第一時間就主動幫我除衫沖涼,先嚟個鴛鴦浴,洗白白主動又投入,好夠激情,搽沐浴露後就幫我清洗搽出泡用body來幫我磨推全身,水蕭技術,吹功唔錯,浴室服務齊,呢條女值得讚,加分,上到床,回氣時GiGi問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,開口鯨吞我肉棒,脷尖更不斷撩撥添加深喉,吹得太激烈,搞到我大叫頂唔順,搞到我慶合合,呢個時候帶套最好時機,隨即帶套正場,GiGi騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,佢條腰扭力又夠,un到我興奮過玩過山車,再來男上抽插,下下隊到入子宮咁,GiGi比我屌到反晒白眼,流晒西水,來回幾個回合,最後拉住雙腳去床邊玩推車,半空吊住屌,真係好好feel,野野屌到籮友肉狂震,啪啪聲嚮遍房間,成條鳩入到盡,小小動作已經令GiGi瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,GiGi服務咁出色,又唔會急住要你出精,真係好心態,可以加入返食名單。

样靓身材好
回覆 讚好 不讚 使用道具

吹Q漲 發表於 2017-10-9 14:46
我自問喜歡揀飲擇食,D囡無番咁上下都幾難要我入閘,今期去開深水埗區洗樓,燕瘦環肥,花多眼亂,洗咗兩轉 ...

几好

吹得激烈

回復 吹Q漲 #1 的帖子

身材巧吸引

身材誘人,卜得過

身材正,可以一試