Jessica~~~笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波~~

名稱: Jessica
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A61665-炮台山-兼職女郎-Jessica.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一開門;Niana丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D,絕對係我柸茶,侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。上到床,回氣時like問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,JoJo就騎住我全身漫遊,從耳到頸,奶啜乳頭,三角位洗袋底,吞吐波子,環保吹奏,深喉,錫鳩頭時果副深情既眼神,勁有女友感覺一開始女上時個樣好淫好姣,騎術高級,邊騎邊啜奶,碧波盪漾,好有AV感覺,繼而男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,JoJo表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,最後轉抱囡囡對鏡狗仔式,插到佢西水長流,啪啪聲反應強烈,每抽插一下就叫一下,真係好撚爽,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,JoJo咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更激。
Big and nice balls
好身材........謝謝分享
回復 小方丈大師 #1 的帖子5 P, l' |1 V3 v

; i7 K2 ^% b: W: a2 D; T恭喜師兄食到好嘢!
多謝,感謝師兄分享
真係要試試!
回復 小方丈大師 #1 的帖子1 I2 E! @; W+ O; K9 ]1 b+ |9 y' s) D0 e
( z8 l' H0 N! V: [) c- |* N
非常吸引,值得一試
回復 小方丈大師 #1 的帖子4 I& y" j9 Z$ ?! N

1 Q& ^4 `- Z  }1 [白滑大波靚女,屌到腳軟。
thanks for sharing
回復 小方丈大師 #1 的帖子; w  v" F- `; j: l& {: S0 K) d2 J

' M$ i$ {6 y- J# [果然係姣閪一隻!正
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 01:03