[芭提雅] 6日13 Q尋夢報告 1

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

哈佬! 大家好,又係我,繼上次11Q後老左半年,只出到10Q .咁我開始呢6日既故事了...............

當日放工約左B君一齊坐A380 出發去bkk , 到步後找到約好既車直飛芭提雅,我日想夜想既地方。點解我要講呢段,因為係淩晨12點幾個pk司機開80km/hr我屌佢真係咁安全駕駛,你知唔知有幾多女係芭提雅等緊我屌。今晚冇女陪我係唔係你陪我。。。屌左一陣,車速去返100~110 ... 係同時s君講好多女係lucifer等緊我,痕L到我呢,真係R爛袋。。。。。。

到左酒店上到房,再沖好涼跑出去walking street都係20 分鐘,我都覺我痴L線。。去到walking street等齊B 君就落 lucifer找S 君,  時間係3點幾,最多人既時間,但唔知係唔係地獄剛上天堂,發覺D女唔係好岩口味,西人口味。。。S君話咁轉場囉,808 disco , 感覺都係一樣,最後去到ibar  ,B君同我講5點幾啦,咪L咁高要求啦,屌,唔係我高要求,真係食唔落呢,B君講是L旦啦,開齋要緊呀。。。 去到呢道我信大家都同佢一樣講緊粗口屌我,但。。吹咩,唔L好睇呀。。講笑,大佬打還打唔好打面。。。

上到去,B君見到老相好既朋友,咁叫佢叫D 女一齊玩,冇錯,我冇打錯字,係相好既好朋友,我重笑佢專食人地D姐妹。。咁我係佢D朋友當中選中一個 , 但估唔到比佢彈左鐘,仆街,係呀,我比女彈鐘,真係估唔到,咁B君叫我快D轉目標啦,我重有骨氣既,呢班女我一個都唔要,最多等陣返去打飛機,係呢班女當中,其中一個叫cookkey.... 點解提佢? 唔講住。

咁我出到舞池,比我見到個岩我口味,咁又比我拖到佢同佢個fd返去玩,玩左陣,傾好數,3000B, 返到酒店7點,7點呢個時間好重要,因為我每日都唔會早過呢個時間訓。好啦,返到去沖涼,都係果D野啦,但古怪就係連屌2Q佢就立即走,屌。。。又一條L訓。。。。

明天,尋夢之旅第一個課題。。 mmexport1505443700558.jpg
師兄Lucifer係咩玩法架?gogobar?同埋咩價位到
回覆 讚好 不讚 使用道具

我記得你上次旅行的報告,今次好似有要求好多,上次冇咩要求

期待你的更多內容,謝謝大大分享

多謝分享~ 睇得出師兄餓左好耐,但都保持揀女原則,欣賞你!等睇師兄之後包膠~~

回復 小七 #1 的帖子

Thx ching.  Hope to hear about rest of the trip

13 - 2 = 11 Q
期待生鬼報告

買定花生睇報告.

果然鬼佬口味,要用刀叉來食,佩服。

多謝分享~ 睇得出師兄餓左好耐,但都保持揀女原則

大佬 細佬都咁楝飲擇食

師兄你報告咁生鬼 加分先再睇

女女笑得好甜。

7哥, 你都好精力, 一落機就玩到第二朝, 返到香港有冇jetlag, 我9月去玩就慘, D FRIEND 11點就話眼訓, 點知返到APARTMENT就飲酒到3點, 浪費我時間, 有時去玩真係要搵合適"雞腳"或者"鵝腳"

CHING今次有冇翻食劍眉星目西又窄果條女? 睇相佢真係好撚得!

even hungry still need to choice nice food, Ching has good rule to follow

SUPPORT下先

小七 發表於 2017-10-9 19:11
哈佬! 大家好,又係我,繼上次11Q後老左半年,只出到10Q .咁我開始呢6日既故事了...............

當日放 ...

期待师兄part 2!!

快D寫埋落去呀, 好心急,
小七師兄,呢次無同你一齊去玩,
出年度度期一齊閃