[LB專區] 2017 9月遊 part 2 這麼可愛,一定是男孩子 (成魔之路)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

由nana bts行去nana plaza一帶 固定有d lb坐係街邊撩你按摩。 因為我不好LB,所以無去爬文,都會直行直過。但上次旅程中,我路過其中一檔,見到有個LB (其實我唔知佢係TS定LB) 對我輕輕微笑。我如常直行直過,但再回想多幾下,我扯左。這麼可愛,見4台咁多師兄入左魔。既然我諗佢個樣都扯到既,又有咩所謂。佢個樣係有d似黑暗x嘉儀(前主播)。
諗諗下點返轉頭上去問, massage 500b ok上馬。入去後鋪,拖著佢隻手都幾滑,幾幼同埋把聲都女人,唔係夾硬扮果種聲。上完樓梯,佢叫我入左間好細既房,叫我比錢先,之後佢就關門話去拎野。其實呢度都幾驚會有咩危險。是勇者不必怕,所以我都就犯。等左都over 5分鍾,係我幻想緊佢叫堆泰仔黎夾我之時,佢返返黎。近睇之下,的確幾靚,如常按摩,但因為太夜關係,佢好累按左幾下就無再按,就挨落黎用個妏樣問我hjbj?? 而佢最好一樣可以收放自如,唔會over acting。問佢幾錢 加一千, 之後佢就幫我吹同打j,佢仲話好累,叫我自己打,我當然睬佢都傻。咁佢繼續幫我打丁我又揸著佢個波 望著佢個妏樣,最後打j出左,完左先問我點解無講話想同佢做愛,之後有合照。但全程無除晒,所以我都唔知佢係LB定TS ,只知道這麼可愛一定是男孩子。
相隔2個月再去,一心都係真女行先,所以經過再見到佢,都係上前打個招呼錫下佢手仔就走了。但可能之前平均1日3Q,彈盡糧絕,去蛇美找了個真女,射唔出,又廢事立刻再落返蛇美搵另一個比條女見到我。便立刻走返去黑暗x嘉儀果度 ,佢今次係門口已經問我this time full service 我當然話ok,咁就跟佢展開人生第一次大戰LB之旅,都咪話唔緊張。
今次去左間大d既房,類似香港141既房咁大。之後同我講2000b full service,pay first。今次就除晒除左下面。佢坐係床邊我企度,一路同佢車,佢就磨到我細佬硬一硬。一路係咁話i want you fuck me。之後佢跪係度幫我含瀬袋底,我最鍾意呢個姿勢含,夠晒AV。呢刻我好享受,話知係LB定TS定女人。
之後上套屌啦,拆禮物到底係有賓周定假閪啦。佢用了兩張紙巾放係下面,之後塗潤滑劑,呢個時候佢終於講 before you fuck i need you to know, i am ladyboy。我用柔情既眼神望著佢講,ok 我心裡想,我當然知道,那麼可愛一定是男孩子。之後就開始有生以來第一次hi屎忽。感覺係好過hi假閪,難入過真閪,入左少少,感覺好緊,佢都叫我慢d佢話佢好sensitive。一開始係feel到佢好緊,好似想屙返我條J出黎咁。所以係度我正式宣佈 hi屎忽係好過hi假閪。
插到咁上下,佢開始忘我呻吟,反白眼,有時唔小心變返小小男人聲,正常時把聲好女人,好可愛hehe。但屎眼我感覺係入口窄,但通道就平坦,唔似真閪通道咁有質感,feel到成條入晒極刺激。加上我之前蛇美食左真女,無咩力,插到咁上下我就放棄。佢就扒上我身問我點解,好似怕我係因為佢係lb而搞到我出唔到。我就一直錫佢咀仔話唔關事,因為太累。呢個時候,因為岩岩一直男上,佢又用紙巾蓋著,我係無睇過佢條j。到佢轉身趴係我度,終於見到佢條j,好細既軟皮蛇。之後錫下錫下,我又硬返,上套試下男下咁插。男下佢無得唔露條j出黎。我又未去到玩佢條j既境界,Lb界只係新手上路,所以一路插,佢條軟皮蛇打落我度,我好分心,插插下都無咩feel,正式放棄。
之後佢話幫打我出黎,打打下又懶,叫我自己打,我就自己打,但塞個龜頭比佢瀬,但最後都無射 。完事後沖涼,各自沖,因為佢好介意自己有條J,唔鐘意比人睇到,換衫都要走開d換,我都講左唔介意 。
之後傾計,佢話儲緊錢cut J。佢話雖然cut了jj對身體唔好,但佢話真係好唔鐘意自己條J。
因為我轉左電話,同佢張合照搵唔返比佢睇,我就搵返同fd whatsapp history睇下搵唔搵到。佢眼角見到我同女既合照,我就立刻收埋個電話,話我有女朋友。佢話'阿泥na' 我話'me fan Laew,咪 die囉?' 佢就少少黑面,講'ok'。之後我比佢睇佢眼角見見我女朋友張相,就係之前同佢既合照,佢就立刻笑得好sweet 。叫我比line佢,send返比佢,hehe。因為我始於鐘意屌真女多d,唔想搞咁多就無同佢chat。
我同我fd講完呢單野,fd子表示震驚,佢話又要衝破自己。結果去左ob搵LB,仲搵到個又扯到,又大抽既。HEHE

環境圖
女圖

睇完就算,唔好拎圖尋人,尊重別人,也自重。
感覺又返來啦!有時感覺比真囡還要女人!
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄太強大.....唔好話LB.... TS我都未過到呢關.....

佩服師兄,小弟自問真係無辦法搞LB... 不過不得不承認有好多LB/TS都靚過真女

真係巧正 , 禾都忍唔到呀

相信師兄今次突破左心理關口之後,個心都好難離得開泰國

魚與熊掌,各有所好!唔係!係鮑魚籮柚,各有所好!

成魔之路

回復 comeonjames #1 的帖子

呢個LB真係靚過好多女人。

真係這麼可愛一定是男孩

comeonjames 發表於 2017-10-10 21:47
由nana bts行去nana plaza一帶 固定有d lb坐係街邊撩你按摩。 因為我不好LB,所以無去爬文,都會直行直過。 ...

haha,c兄個report幾搞鬼

師兄的報告 實在扺死😁

ching, 自從我入魔後, 每次去泰就算食真女, 但個心都好似爭d野, 都要搵lb至安樂, 我真係好享受佢地既溫柔同楚楚可憐既樣, 心為女, 身為仔嗰種感覺, 真係好正

好多LB真係靚過晒啲真女

配服配服,其實,佢未切j,應該算窮。但又keep到靚樣,靚骨格真係少見。(本人不熟),因為要係咁食藥控制身體。

我連Straps 入面嗰班女神級ts都跨越唔到,唉

once pass LB level then Ching shall overcome more and success more

恭喜成功入道,從始又多個巴打爭食啦

軒轅驚天訣 發表於 2017-10-11 14:59

恭喜成功入道,從始又多個巴打爭食啦

哈哈 就係比師兄荼毒得多 LB POST就係睇你同BARR兄多