梅艷芳 ----- 珍惜再會時 @ 梅艷芳經典金曲演唱會, 2003

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

梅艷芳 ----- 珍惜再會時 @ 梅艷芳經典金曲演唱會, 2003

Last song performed by Anita ....

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

獨白:呢個係我生命中最難過既時刻 因為我地要講再見啦
快樂既時候總係過得好快 我地曾經每日都見面
但轉眼間我地要分開 我咩都唔想講
只係想你再鍚多我一次 生命係短暫
將來我地都唔知會幾時見面
係呢一剎那我只係想 同你再擁抱多一陣然後
Kiss me and say goodbye
再度跟你話離別 無盡細語淚還熱
快樂感覺沒法淡忘 離話要說不忍說
無窮愛意因你起 我願將心交給你
不願對著暗淚垂 親一親我轉身去
無盡歲月風裡吹(我會想起你)
那知一天可再聚(我會想起你)
願這今夜永停留 留在我倆深心處
重談笑語心更悲 痛在痛在心坎裏
我當珍惜再會時 再親一親轉身去
無盡歲月風裡吹(我會想起你)
那知一天可再聚(我會想起你)
願這今夜永停留 留在我倆深心處
重談笑語心更悲 痛在痛在心坎裏
我當珍惜再會時 再親一親轉身去
無人可取代阿梅
回覆 讚好 不讚 使用道具

人要懂珍惜...

音容宛在,人生無限唏噓....

當今無人能及