大波人妻住碧提

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說9月尾大家都飲左少少酒
跟住呢個人妻飲得好醉眼都對唔到焦,本身大家對大家都有好感,我唔想剩人之危送佢返上樓,點之佢唔肯重比我抱佢坐埋一邊之後就坐上我大脾度,之後又挨落我度又同我錫錫緊係有渣下佢對波啦點之肥人妻對奶奶好堅廷,lin 旗都扯起曬,之後費事出事都拖佢手回家點之原來佢西痕想比我吊返鑊,之後半推半就走左去時鐘,一埋牙原來佢籮由超大個除曬佢啲衣服就埋牙又不停話我喊濕又話自已好大食,condom 都唔戴就比佢吹吹完又插幾下點之佢唔鍾意比舔鍾意手指玩出曬水之後插左一陣啲叫床聲超勁,同佢玩狗仔式先勁,個後庭超好吊 玩左個零鐘出左,之後重有下文叫我一路沖涼一路狗仔式插,真係好想射入佢,企係度插重好玩因為影得佢個籮由重勁重大個又圓

吊左半個鐘射曬落佢個籮由度順帶一提沖完涼期間佢跪低幫我吹望住佢個樣估唔到佢真係甘淫賤,啲吹功超勁甘就發生左我同呢個人妻第一次

大家覺得佢真係醉定係想偷食
小醉真大食,吊死佢
吊死左佢啦,個佢籮由真係又大又圓
要唔要睇呀
回復 大波人妻微微 #2 的帖子

咁正? 咁就怏啲 post 啦
唔比我post點樣可以post
不過個啲相有著褲既
回復 大波人妻微微 #1 的帖子

朋友妻不可窺, 你唔識佢老公至好 !   
我都明白,送到上門點可以唔食,食完先知好能好味
你地望下張相就係個個人妻個籮由幾堅庭
古語有云:有食唔食,罪大惡極!
無能錯,多水多都你唔信,超好推
醉又好偷食又好
最緊要係已經食左
先生教落唔好亂食野。食錯會肚痛!
有得食!吾食罪大惡極!
有射唔射罪大惡極,因為佢夾住左我
要佢個籮由啲相出聲我post 黎
朋友妻不可窺, 朋友不在家不防執番劑
大波人妻微微 發表於 2017-10-18 00:00

幾時有相睇?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 16:56