切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

〖 一心一意 〗優質浴巾清洗消毒S-Books性書教學及討論s-books.com
熱門搜尋: 請稍候......
查看: 13668|回復: 141

[美少女] FS263 再次相會我的小虎妹     [複製鏈接]

簽到
魄力
7369 點
魅力
9409 點
潛力
28 點
黃金
125 兩
1090883 元
發表於 6 天前 |顯示全部樓層 |舉報
囡囡名稱: FS263
地區: 尖沙咀/佐敦

電話: 6351 5569 (需有來電顯示|敬請預約)

地址: 尖沙咀 (美少女)

網址: http://go141.com/zh/A62552-尖沙咀-美少女-FS263.html?ref=AV star (Homepage)
FS263,係呀⋯又係我呀!熟識同唔熟識我既朋友都一定知道,囡囡係我既the one and the only one,再度到訪又點可以唔見小妹子一面呢,感覺上我地兩個已經好熟,feel似朋友多過似女朋友,似friend with benefit之類,就係咁先令我一搵再搵,吹水野唔多講,今次黎個簡報算啦。再一次介紹返,甜美虎牙妹,笑起上黎會甜死人個隻,小小個子,全走肥滑滑B-C波,健康膚色,侍浴時再一次係歡笑聲中波推磨股,其餘係床上既咸故寫得太多,唔特別寫啦,想睇既可以參考返小弟早幾次既拙作(上次係FS55),總之三個字⋯「keep住返食」,繼續留係小弟既必食推介!廢話少講~直接睇相啦!
已有 41 人評分魄力 魅力 收起 理由
Avatar .酒店兵頭. + 3 + 500 + 5 🥇 發帖很用心啊!
Avatar steven2012 + 5 + 50 + 5 讚👍 這真實報告相當精彩!
Avatar 宝石蓝 + 5 + 250 + 5 發帖很用心啊!
Avatar 高清倒米王 + 1 + 250 + 3 讚👍 這真實報告相當精彩!
Avatar Peers123 + 1 + 100 + 4 讚👍 這真實報告相當精彩!
Avatar kket167988 + 100 + 2 發帖很用心啊!
Avatar jasonjasonng + 1 + 250 + 3 讚👍 這真實報告相當精彩!
Avatar uncle7 + 1 + 250 + 5 發帖很用心啊!
Avatar lovepearl + 1 + 250 + 5 讚👍 這真實報告相當精彩!
Avatar LasCases + 1 + 250 + 5 讚👍 這真實報告相當精彩!
Avatar Phoneix + 1 + 250 + 5 發帖很用心啊!
Avatar 四川佬 + 1 + 250 + 3 支持柏金和柏金嫂
Avatar 天機 + 1 + 250 + 5 讚👍 這真實報告相當精彩!
Avatar HC228 + 1 + 250 + 3 讚👍 這真實報告相當精彩!
Avatar macmak. + 5 + 250 + 5 讚👍 這真實報告相當精彩!
Avatar hkhero + 250 + 5 讚👍 這真實報告相當精彩!
Avatar pedestrian_a + 150 + 3 讚👍 這真實報告相當精彩!
Avatar landauliu + 50 + 1 內容豐富,大開眼界!
Avatar vincentliu + 1 + 250 + 3 內容豐富,大開眼界!
Avatar chancheuklung + 200 + 4 發帖很用心啊!
Avatar sparkyhk + 100 + 4 發帖很用心啊!
Avatar hiei + 200 + 4 內容豐富,大開眼界!
Avatar Ningfff + 1 + 250 + 3 讚👍 這真實報告相當精彩!
Avatar ricky8 + 1 + 250 + 3 讚👍 這真實報告相當精彩!
Avatar ckckck050505 + 150 + 3 發帖很用心啊!
Avatar patton + 25 + 250 + 25 惡意體內發射

總評分: 魄力 + 58  錢 + 6860  魅力 + 150   查看全部評分

魄力
308 點
魅力
20 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
43780 元
So Good, Thank you for share!!! 

魄力
8289 點
魅力
653 點
潛力
0 點
黃金
189 兩
999387 元
多謝師兄分享

認證食家 [發消息]

魄力
55291 點
魅力
47460 點
潛力
0 點
黃金
17 兩
13436286 元
bergkamphk 發表於 2017-10-11 17:07
FS263,係呀⋯又係我呀!熟識同唔熟識我既朋友都一定知道,囡囡係我既the one and the only one,再度到訪 ...

熟透

魄力
9701 點
魅力
1965 點
潛力
0 點
黃金
544 兩
7563260 元
bergkamphk 發表於 2017-10-11 17:07
FS263,係呀⋯又係我呀!熟識同唔熟識我既朋友都一定知道,囡囡係我既the one and the only one,再度到訪 ...

唔錯唔錯

認證食家 [發消息]

~呀偉~

論譠元老勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 「友誼大使」勳章 百萬富翁勳章

魄力
12781 點
魅力
6777 點
潛力
0 點
黃金
267 兩
1361054 元
好可愛👍
~懷念川菜館~

論譠元老勳章 百萬富翁勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 萬千寵愛勳章 「友誼大使」勳章

魄力
29656 點
魅力
37664 點
潛力
0 點
黃金
478 兩
5594311 元
好靚好正⋯跟隊

魄力
1662 點
魅力
170 點
潛力
0 點
黃金
2 兩
45233 元
Wow, so pretty so cute

魄力
35162 點
魅力
4971 點
潛力
0 點
黃金
577 兩
8829780 元
美女一笑
BOWIE是我心中NO.1的囡囡呀   

魄力
583 點
魅力
120 點
潛力
5 點
黃金
50 兩
85197 元
多謝師兄分享

魄力
708 點
魅力
67 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
11982 元
多謝,感謝師兄分享

金牌會員 [發消息]

松嶋菜々子~大好き~

魄力
3864 點
魅力
170 點
潛力
0 點
黃金
20 兩
1356504 元
多謝師兄分享
it's not hard to grow...when u know that you just don't know...

魄力
1738 點
魅力
334 點
潛力
0 點
黃金
60 兩
190692 元
多謝師兄分享

超級元老 [發消息]

魄力
22183 點
魅力
2114 點
潛力
0 點
黃金
315 兩
1698417 元
囡囡超正!

魄力
10697 點
魅力
4940 點
潛力
0 點
黃金
568 兩
7597594 元
回復 bergkamphk #1 的帖子

C兄囡囡可比食鮑?

魄力
13044 點
魅力
2290 點
潛力
0 點
黃金
542 兩
7509895 元
謝謝分享

魄力
138 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
454 元

讚👍 這真實報告相當精彩!

超級元老 [發消息]

魄力
89265 點
魅力
19041 點
潛力
0 點
黃金
118 兩
2382723 元

cute 到冇朋友!!!

魄力
2891 點
魅力
639 點
潛力
0 點
黃金
3 兩
97664 元
第n次F7

魄力
338 點
魅力
30 點
潛力
3 點
黃金
10 兩
27282 元

囡囡有大車、69、食鮑、口爆嗎?

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2017-10-17 23:17