試過黑妹後真係返唔到轉頭

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

% q0 J+ V. R* S, m, {  ]( V$ Q4 t; t  H) y! W4 Y; s
經論壇Ching介紹 , 800/1hr , 無限Q數 , 自己開房 , 全身走肥 , 腰幼蘿大' X& y( t& q% r# O7 P
; N! ?. M4 \% _' y0 a  I3 f
波大但有啲下垂 , 可能因為太大或少戴bra原因導致 , Lin黑但唔大唔醜 ,
. L6 G. ~# y' K; {. B3 _; v; o, v7 `. O3 R' ?: }& E6 S
見到會想啜 , 黑妹皮膚超滑 , 深喉環吹超舒服 , 男上,女上,狗仔, 換完再換  z; u; R1 B7 i7 s
( f3 M4 }4 ]* s; g8 v9 Y  m
都冇black面 ,一次後再主動"深喉環吹超舒服 , 男上,女上,狗仔," , 都玩咗! ?9 c' t) C- f1 }, U

! J: u; j2 L) e5 B差唔多個多鐘 , 總括初次黑妹食後感唔差 , 雖冇預期中wild , 整體ok , 黑
- @! @( q$ [& U' f5 L' q$ ]* _
1 d3 h  i7 U( T" m1 V- m# Q妹嚟自奧巴馬故鄉肯亞 , 其實我都唔知係邊度 , 但佢係咁話我知 , Nov會
% k- K: X5 v+ O2 [. z- d, l1 I; |5 q: ?- _% D* o3 e' y* o
離港 , 之後唔知會唔會再嚟 , 有機會會再返食 . IMG_4139.JPG " ]' I6 C% x4 f2 d

' [# _1 {& }: F) i
6 ~  S# c8 `7 J9 c; L/ W
8 d5 S4 R& r2 a7 p# M% U, q+ A2 d: }/ e) k& t( ~9 y/ a5 R  N1 l
. ?6 y' N; I3 |: [8 h
" }3 e% C9 T  r2 q4 ?  ~: K; i
! F1 ?* @+ {6 M% p3 I' x

% c! V/ m  Z- e; ^) Z" ^4 o& ~1 m4 v) d
可pm聯絡方式嗎
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 JAMESLI88 #1 的帖子) c' Q/ t6 `/ J
0 l7 I& k) f# ]
ching
2 m, m' W. ^9 Y' R) P( B  U可pm聯絡方式嗎5 O" l  X7 x* a+ t
吾該

回復 JAMESLI88 #1 的帖子
2 ~/ |- F: L8 y' Q: u
. G4 N& \6 Q  Z3 K$ e4 s哇!師兄我都想試吓,有冇聯絡方法啊

$ A: L. _3 i5 W( P% |( |8 R) d
& w, M, U* M7 i2 ]肯亞未非洲個邊,師兄咁都食到,勁

4 Q( \% {: d# q7 J+ W4 Z( q- d/ @* v+ z+ [% `3 d3 K7 G' c, ?
全程用英文?

Ching 如何才找到她

可pm联絡方法我,吾該c兄

& ~7 l* ?; S# g7 I9 X) \
2 s6 P2 c) x/ P5 O8 f+ X" E* @$ U
6 Q, I/ M* }% X5 h5 l6 u可pm聯絡方式嗎

可pm聯絡方式嗎?thx

師兄求pm呀 最多請你食飯

5 T$ o, `+ B8 W0 B0 [% p可pm聯絡方式嗎?thx

ching
: v( o+ u8 [9 t) i可pm聯絡方式
( X1 S/ I$ ^" f9 ~吾該

多謝師兄的分享

師兄可以給聯絡方式嗎?thx

非洲愛滋發源地,師兄真夠guts

8 E" @3 F/ X* ^" `9 v
8 U8 s8 D: W3 G3 f6 e; Y# u可pm聯絡方式嗎

多謝師兄分享~

師兄可否PM我!thx

身形唔錯