[吹水] 同囡囡去海x公開玩喂佬X,囡囡請客

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡是陀地來的.

開頭有點不慣,但慢慢玩下玩下感覺就好似真情侶咁.

入場票佢比(特快通行證),食飯就我比(午,晚餐)

完場後竟然比我可以送她回家!囡囡最大秘密.

送左佢番去後,佢whatsapp我講((( 今日好開心,好期待下一次)))

我應該點好?

認真問的!
即是等你下次約佢囉!
請問樓主幾歲.陀地幾歲已婚未?
Ching小心沉船呀
小弟之前也有囡囡生日約我同佢仔仔去海洋公園,生日是免費入場的,同行有七折,奈何小弟當其時小弟正沉第二條船,冇赴約會。

師兄個案是囡囡冧你,想同你發展。你自己要諗真D想唔想同佢發展,一但一起可能會好黐身。
送佢返屋企,無啦?無執返濟?
師兄你鍾唔鍾佢呢?
師兄自身條件應該幾好,囡囡應該like you.
認真咪可以諗諗
竟然靖你去咁好
話知佢係一樓一定係走軍火
只要相處落沒問題 自己又有能力的話不仿一試
囡囡都係人 都會想搵返個歸宿
90% water fish la Ching
送生門個女都唔食 罪大惡極
接受到佢嘅職業咪溝佢囉
有食唔食?  食完不要沉就 ok
回復 lclam032 #1 的帖子

其實 問得這種問題,師兄你多數有保留,唔想去馬,如果上去馬 早就上樓happy hour。
沒足夠心理素質,你最好選擇做朋友級客人,有需要就去約會,大家開心就可以。
公廁 re-package 當新貨賣?
就算一齊,c hing 唔會再搵其他囡?只攪佢一個?但囡囡就一日同十幾個男人攪?
玩純真?side氣啦!
你講條女請入場係為乜?不如媾左佢,繼續叫佢出來做養你!又食又拎!正!
接受到條女系雞一街老襟咪得囉,唔得既話咪搞咁多野,唔好再搵佢等佢沉
小心沉船丫CHING

呢D爱情真系要好好思考一下先至發展落去,有幾多個人真係会揾隻呢行d女做老婆?如果你唔介意,而個女仔又肯上岸重新做人,我都祝福師兄你.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 15:47