[囡囡推介] 高挑90後39D巨乳粉提風騷迷人高挑巨乳陀地妹仔冰火環保水中簫冷暖式交替吹奏全能簫后當之無愧陀地簫后窄鮑仲好屌得最正口爆埋

簽到
名稱: 高挑巨乳陀地妹仔
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A59904-深水埗-一樓一-高挑巨乳陀地妹仔.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

高挑巨乳陀地妹仔,一對39F巨乳深深咁吸引住我,對腳好自然咁入左去,就埋黎幫我寬衣解帶,一邊除一邊任我玩,入沖涼房較水,試好水溫為我洗擦一番,沖涼期間都係例牌,波推、水簫,大波推零舍不同,舒服,細佬扯旗響應,即刻抹乾身上床,主動同我錫lin,環保吹,最讚係佢係用心咁吹,唔係想吹爆你果種,而且好有skill,吹功好正,而且仲好耐堅,10分鐘,成支槍都洗乾淨,唔講真係以為自己,拍緊AV,佢仲搵對波吊住high細佬,好盞鬼,差d都頂唔住,上套到正場女上先un我,反應幾好,對波fing上又fing落,又un得我幾舒服,後推車,大patpat,零舍好推,對波係我面前反地心吸力,好有眼福,仲係咁叫床,絕對無偷賴,包括叫床...最後男上好快搞掂,事後浴細心。

相關帖子

回復 bobking #1 的帖子

多产分享
回復 kokogo #2 的帖子

高挑巨乳陀地妹仔
回復 83lawlaw #3 的帖子

冰火環保水中簫, 冷暖式交替吹奏, 全能簫后當之無愧

多謝師兄分享
谢谢师兄分享
睇相一流 , 謝謝分享
回復 winan #7 的帖子

大真波, 又風騷又夠熱情
mymymy60 發表於 2017-10-13 09:35
終極巨乳,好色與膽色大對決!

有前有後, 鮑鮮多汁, 超級自動熱情, 有禮貌又好傾!
mymymy60 發表於 2017-10-13 09:35
回復 winan #7 的帖子

大真波, 又風騷又夠熱情

今天遇上大乳, 最後蕭塞豐乳中..........
enjoyhk148 發表於 2017-10-13 10:58
今天遇上大乳, 最後蕭塞豐乳中..........

高妹迷人Pink Lady,水多穴窄,叫聲好淫蕩
真係幾靚女
83lawlaw 發表於 2017-10-12 12:45
回復 kokogo #2 的帖子

高挑巨乳陀地妹仔

又淫又姣美少女
winan 發表於 2017-10-13 01:07
睇相一流 , 謝謝分享

毒龍六九

口爆再顏射

爽死

後生大戰後生濕水滿床如山爆發 好有女朋友fee好有女朋友f...
zyxeee 發表於 2017-10-17 17:33
後生大戰後生濕水滿床如山爆發 好有女朋友fee好有女朋友f...

火辣夠姣夠淫夠好玩白白淨鮑窄窄索爆
zyxeee 發表於 2017-10-17 17:33
火辣夠姣夠淫夠好玩白白淨鮑窄窄索爆

開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,再轉一招男...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 03:10