[混血] ❤NY Linda❤ 初下海の誘惑 氣質美女❤ 超Girl-Friend-Feel 大車✔

91 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
簽到
名稱: NY Linda混血
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A57810-尖沙咀-美少女-NYLinda混血.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

NY力薦美少女最頂尖之一既 ❤NY Linda❤,睇樣同身材就知係TOP,素顏已經係超晒班,除此之外、呀女既服務一樣係超班 ,有GFF有HEART有服務態度,食完都要比個讚 ,有內在美有外在美、如此不可多得,作為男人又點可以錯過 ,立即CALL AGENT 落BOOKING !
樣貌:10/10,❤NY Linda❤,素顏已經係索女一名 ,電眼很有電力,似水柔情,後生妹妹,一個字:靚 、兩個字:索爆:loveliness:  、四個字:正到冇倫 。NY出品,比屬佳品!
身材: 9/10,35D-22-34,苗條瘦底,皮光肉滑,D級FIRM波波好渣手好好搓 ,波型好靚,有瘦腰長腿,非常正斗
態度:10/10,熱情投入,激情狂野,好貼心 ,我比佢溶晒,我喜歡,情人感覺十足,大車特車坦克車
技術:8/10,含吹奶啜,皆為上級,配合度很好了,有波推水蕭,車牌唔駛考,床上奶耳仔奶LIN R袋吹棍,床上攬住車,好有GFF,女上落力UN,車頭大燈任我搓,哎呀唷(佢呻吟聲超姣 ),男上識收音,邊收邊插邊大車,樂淫淫,狗仔PAT好肉,後抄波波猛咁推,爽到爆!
安排:9/10,順利。是真人,冇調包。NY安排掂一定要多D支持
總結: 9.9/10,接近完美 ,幾可有女神級人馬而服務態度可以好到咁 ? ❤NY Linda❤果然係名不虛傳,保證係極品

❤NY Linda❤ 初下海の誘惑 氣質美女❤ 超Girl-Friend-Feel 大車✔
一開門見到❤NY Linda❤含情脈脈,眼神放晒生電,幼姐之間,青春無敵,唔笑由至可,一笑就甜到漏,真係人見人愛,我不得不暗戀女女既身材,有前有後,一除BRA有35D級靚波,堅挺彈手自然,MCOT、100%無添加,好渣手,細雲細的好好啜,真係賣飛佛,有s shape身材,完全瘦底而好波美乳美籮,苗條得黎好有線條美!見NY又有美女推介,一定要支持下!
IMG_1409.JPG 141a.jpg
141b.jpg 141.jpg
呀女房間好企理,我都暗戀佢既好好笑容,先幫我除衫褲鞋襪,跟住就係幫我去沖涼,仔細幫我洗,最正就係有波推!佢對35D級波波,係最佳既按摩器,慰藉我背部胸部每一寸肌膚,水蕭夾腸,原來係幾爽,係好唔錯,係我身上磨磨吓,又滑又爽!

沖完上到床幫我抹身,錫lin又奶袋,搞到我址晒旗,環保吹功唔錯,而且好有心機,吹左好耐,叫停至停,真係好乖。吹完一輪,上套去馬,一路做就一路車,真係好有FEEL!換女上,C波彈下彈下,睇到我谷精上腦,唔爆唔得,NY出品,比屬佳品!我忍唔住坐起玩坐蓮響,❤NY Linda❤佢在我上面un,我攬住佢既感覺真係好舒服!全身軟棉棉,好有肉感,un左幾分鐘,我同女女車住就爆左。

我暗戀佢既熱情招呼,熱情又有HEART!加埋NY安排用心,真係要再返食,感受下❤NY Linda❤既GFF!

女神!❤NY Linda❤!

http://go141.com/zh/search.php?k ... =%E6%90%9C%E7%B4%A2
-----------------------------------------------------------
garyw

NY Linda混血 五觀標緻高級吹奏美少女
http://141hongkong.com/forum.php ... &fromuid=353086

Linda,真人比廣告漂亮,有氣質,五觀精緻,天然吸手D奶,
沖涼so so,上床車下先,錫lin,條脷幾得,
到吹老二,啜到雪雪聲,好舒服,跪吹屌口,唔叫唔停,吹左有10分鐘,
上套,女上,對抱,男上,撩脷車,半邊燒鵝,女女肉緊叫大力啲,
再轉後插,插得好爽,叫女女口爆,吹左2分鐘爆哂,滿足。

----------------------------------------------------------------------------------------
aleman123

http://141hongkong.com/thread-1869945-1-1.html
[混血] 又一娜姐相頭服務超班湖北囡囡----- NY Linda 混血     [複製鏈接]

NY Linda 混血  

樣貌: 算靚兼自然不膠  mcot 笑容好甜  , 唔算瘦底但絕對唔肥  D級天然波

身材: 5' 3"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" 左右 , D 級天然 波, 淺啡 lin  ,
         身材都好平均  膚色普通白又滑普通毛妹妹幾窄,
服務: 車牌唔使考 大大大脷車 , 中高级環保吹 , 夾腸瀨袋 ,可輕指插  ,

過程: 經過  師兄推介 , 又好耐冇幫襯NY  , 啱啱行開果頭又就到時間
       試試一約即成 ,
         , 又總覺得揾 佢 係冇得輸
          因為佢個樣有啲似 之前好熟嘅舊囡囡  
          囡囡睇落應該有 SN 底 , 上床開始咀一大啖 , 然後 catbath , 再落 奶袋
           先至環吹 , 吹咗都好耐下然後上套先女上 然後男上, 後推再男上到尾 , 照例咸古冇乜
           特別 , 最特別一提嘅 係 囡囡 終極 """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""陰"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" 招 , 極度强烈收陰機 , 差啲將支
           小砲砲從砲 筒 迫出咁滯 , 完成了很滿意的一Q .
            完事又聽到囡囡講 嘩 你怎么這么利害的 .
總结: 有d師兄見到佢相都話又有d似娜姐 ,多谢 師兄 推介 , 雖然未至極樂 , 己是很滿意一Q , 佢話我影相唔多掂 ,發咗兩張補倉 ,各位大大自己睇相行事

真人相 = 唔係亂噏 冇真人相= 豬噏 , 乜野我有
     你地未必有 , 你地有我又未必有 又係豬噏不過有得噏好過冇得噏
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
四川佬

[賽後報告] [四川佬] - NY Linda,為NY公司重投信心一票,多相   

http://141hongkong.com/thread-1872223-1-1.html

近幾個月少了去NY公司。但看了Aleman師兄嘅報告,再睇吓Linda個廣告D相,立刻硬晒call NY姐約Linda。到酒店,零等候上房。一開門,女女靚都好似明星咁。傾一輪計後考車牌。女女熱情奔放立刻俾我車,一路車女女一路摸我,摸都我JJ硬晒。車到咁上下,女女幫我除衫,全程好似女朋友幫男朋友除衫咁,一路除一路抽我水,而四川佬亦當然手多多幫女女除衫,然後捽佢對大波。女女湖北人,163cm左右,身材火辣,超白超滑皮膚,大Dcup淺啡乳雲和乳頭,少毛。女女被我一番調戲後,大家拖著手入去沖涼。女女侍浴OK,用對D波幫我洗的乾乾淨淨,又跪在地上幫我吹水簫。一輪服務後,女女幫四川佬抹身,然後四川佬入房「太」字型攤係床上。女女出來二話不說即刻啜lin,我本來想反轉女女大肆非禮,不過Linda表示出女色魔的一面,一於要強姦我。女女吹功了得,把四川佬的七寸大臘腸完全放入口。我個龜頭更加感覺到女女個喉嚨町。女女相頭一流,一路望住佢,一路捽佢對豪乳,一路聽到女女吹到雪雪聲,正係少D定力都走火。其實條四川臘腸已經硬到不得了,亦都已經有D先頭部隊趕住出來,不過女女還是敬業樂業繼續做音樂家,一語不發,專心吹奏。吹到四川佬典吓典吓真係忍唔住,女女就自動上套。上好套後四川佬好似個剛出獄嘅強姦犯咁㩒住佢喺床上面,然後慢慢將條充咗血嘅硬賓周塞入女女個窿。女女個窿ok窄,好屌。四川佬好buy佢做愛嘅反應,一路摩打屌一路車。男上女下,坐蓮,狗仔,掛股,鵝鵯,九淺一深,十屌十深,屌到四川佬滿身大汗,女女亦被我呢個190磅嘅光頭麻甩佬屌到面都紅晒。到四川佬真係忍唔住時,我把寶劍拔除,把億計嘅子孫噴在女女雙峰上,射完女女仲話沒想到我呢個老坑仲咁好精力同咁多精。

總結 - 女女相頭超正,佢嘅D杯同雪白皮膚亦係男人夢未而求,係四川佬好冧嗰種。本人覺得Linda係今年NY公司最正嘅一個,亦肯定覺得比其他1500-200嘅女女更抵玩更好屌。 屌完先知道原來Linda同拉丁女神係閨蜜。下次必定雙飛嘆鑊勁。

http://go141.com/zh/A57810-尖沙咀-美少女-NYLinda混血.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
來自NY 熟客仔
内容真實如下:
多謝Sam兄。
【NY Linda 】
等左十分鐘,安排唔錯,酒店幾好。真人同相十分相似,大美人,入房 say 個 Hi 就去衝涼,前後都有波推。上床錫lin ,奶得好認真,之後奶袋底,奶左好耐先慢慢含,含得好溫柔,唔叫唔停,之後上套屌左陣,慢慢由小車去到大車,最後除套口爆,【NY Linda 】系慢慢開始再奶過,唔系即系要吹爆我甘,又比我可以享受多一陣,最後爆嗮先放口,我自己去沖涼,沖沖下她入黎話我做乜坩心急要走,應該等她幫我沖,最後仲問我吹個方面應該點改善,我話PERFECT,出門前【NY Linda 】主動來個抱抱。
總結:樣同相好似,有少少似范冰冰,態度非常好,吹功S級,我條撚應該有20分鐘掂住她個口。
http://go141.com/zh/search.php?k ... =%E6%90%9C%E7%B4%A2

回帖獎勵 +1 元錢

Thx for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享得閒試下

回帖獎勵 +1 元錢

多謝,感謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享!