切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

S-Books性書教學及討論18miss.com 成人用品專賣店
大力仔 - 港九各大藥方有售〖 一心一意 〗優質浴巾清洗消毒
熱門搜尋: 請稍候......
查看: 3737|回復: 50

[囡囡推介] 台式口爆顔射,38D大波台灣妹恩彤最叻服侍男人,食過翻尋味     [複製鏈接]

簽到
魄力
332 點
魅力
41 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
10485 元
發表於 5 天前 |顯示全部樓層 |舉報
名稱: 恩彤
地區: 深水埗/太子

電話: 9710 0498 (需有來電顯示|敬請預約)

地址: 深水埗 鴨寮街 188 - 190 號 3樓188C室C1房
(港鐵站A2出口 │ 天域電訊兩旁樓梯均可)
地铁A2出口右手邊第一个楼梯口上三楼C室

網址: http://go141.com/zh/A26604-深水埗-樓上骨-恩彤.html

試過咁多女仔,服務最超值,技術最頂瓜瓜都係台灣大波妹恩彤,台灣土生土長嘅佢熱情主動,狂野奔放,最叻服侍男人,一入房衫都未剝衫,第一時間個衰女包就對我上下其手,不停磨我大腿,使唔使咁飢渴呀?
搞到我慾火高燒好能興奮,同埋佢前凸後翹嘅惹火身材,澎湃上圍,好能誘人,翹住我隻手嚟個鴛鴦浴,玩鴛鴦戲水,溫柔咁幫我擦背,表演潛水嗒荔枝同洗車底等高難度嘅水中動作,玩個不停,搞到我慶合合,對住我笑口淫淫叫我上床等我慢慢嘆,
床上我不停搓對大波摷佢水簾洞,爽到佢呻吟震震興奮反攻,按住我奶錫到姣樣盡露,用舌頭慢慢淫勻我全身,條脷不停挑撥我兩邊linlin,電光台式毒龍鑽,有種超震撼嘅感覺,鑽到我神魂顛倒呱呱大叫,
囡囡見到我細佬後,仲同佢一見如故,吹奏起環保銷魂曲,直笛橫簫,用淫眼望住我下下自動波深喉吹,好投入吹到雪雪聲,好有AV感覺,小嘴嘅吸力十足,吹多一陣支炮已經忍唔住蠢蠢欲動,吹功好鬼犀利!
我拿拿臨幫細佬笠番件雨衣,挺入蜜洞最深處,係我開足馬力嘅抽送下,好快有天然穴水湧緊出黎,囡囡高聲呻吟,搞到成間房叫聲震天,真係少D定力都唔掂,
我用埋所有高難動作佢都一一配合到,好砌得又夠投入肉緊,推車時,我感受到佢下體強烈收縮,男女都爽到欲生欲死,最後興奮到口爆顔射派彩,真係特別爽。
已有 8 人評分 魅力 收起 理由
Avatar Keroro88 + 100 + 5 發帖很用心啊!
Avatar ssgtlaikcpeter + 200 + 4 發帖很用心啊!
Avatar ooappleoosm + 100 + 4 我好欣賞您!

總評分: 錢 + 1040  魅力 + 31   查看全部評分

「友誼大使」勳章 超級元老勳章 高級元老勳章 論譠元老勳章 百萬富翁勳章 萬千寵愛勳章

魄力
36462 點
魅力
27806 點
潛力
0 點
黃金
3210 兩
1075142 元
顏射吞精,好精彩!

魄力
809 點
魅力
593 點
潛力
0 點
黃金
7 兩
39957 元
回復 SunboyM #1 的帖子

台式口爆顔射
個天俾你卜 你先好卜
個天唔俾你卜 你郁都唔好郁呀

「友誼大使」勳章 百萬富翁勳章 論譠元老勳章

魄力
23609 點
魅力
7422 點
潛力
144 點
黃金
1069 兩
55973123 元
台妹好似好正, 白又滑.
華源 漢口 發利 香檳 喜利 福樂 華豐 五寶 建興

魄力
367 點
魅力
15 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
12683 元
謝謝分享不錯啊⋯⋯
啪啪啪啪爱好者

論譠元老勳章 「友誼大使」勳章 百萬富翁勳章 傑出成就勳章 高級元老勳章 超級元老勳章

魄力
70604 點
魅力
8308 點
潛力
0 點
黃金
14629 兩
3952307 元
oh yes ... very good shot :)
美女們如花似玉, 她們極點高潮時流出來的陰穴蜜汁, 一刻仿似光輝閃耀的朝露;  一刻又如夜空中落下的白雪, 不同的只是充滿著浪漫醉人的氣味和出自性愛激蕩而產生的暖意! 瘋狂痴戀美女們花瓣洞穴的我, 無時無刻也極度渴望鑒賞她們的性興奮高潮, 絕對美麗動人!!

魄力
996 點
魅力
736 點
潛力
22 點
黃金
290 兩
2038744 元

taiwanese girl wor....must try la

魄力
1994 點
魅力
350 點
潛力
0 點
黃金
29 兩
251845 元

多謝師兄分享

魄力
63304 點
魅力
26454 點
潛力
0 點
黃金
3987 兩
9554575 元
要試下。

魄力
13550 點
魅力
1815 點
潛力
0 點
黃金
521 兩
7337685 元

Thank you for sharing

究極元老 [發消息]

論譠元老勳章 百萬富翁勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 萬千寵愛勳章 「友誼大使」勳章 究極元老勳章 141榮譽勳章

魄力
323915 點
魅力
54723 點
潛力
0 點
黃金
6213 兩
49510079 元
   Big balls

魄力
324 點
魅力
7 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
2651 元

台妹我鍾意呀

魄力
3351 點
魅力
1299 點
潛力
0 點
黃金
605 兩
1215205 元
多謝師兄分享

魄力
508 點
魅力
22 點
潛力
0 點
黃金
20 兩
29731 元

台湾妹真系抵玩

「友誼大使」勳章 論譠元老勳章 超級元老勳章 高級元老勳章 百萬富翁勳章

魄力
13144 點
魅力
9169 點
潛力
0 點
黃金
305 兩
1059164 元
多謝推介

魄力
2780 點
魅力
231 點
潛力
123 點
黃金
11 兩
91331 元
多謝分享

高級元老 [發消息]

魄力
6144 點
魅力
1089 點
潛力
0 點
黃金
246 兩
3175280 元
玩緊咩啊???

魄力
4354 點
魅力
435 點
潛力
0 點
黃金
56 兩
247199 元
OMG, 態度超淫, 個樣把能。

魄力
14049 點
魅力
2282 點
潛力
0 點
黃金
556 兩
6490727 元
多謝師兄分享

魄力
1767 點
魅力
372 點
潛力
0 點
黃金
100 兩
273307 元
thanks for sharing, good job.

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2017-10-17 23:19