[賽後報告] 狂野Model菲兒, 莞式一條龍服務,大波窄鮑,多水多汁,任啜任渣,頂級服務,絕對番食!

簽到
名稱: 菲儿
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A42714-觀塘-一樓一-菲儿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上到門口一按鐘門就開啦,好似等左我好耐咁,滿臉笑容,好甜美,女朋友仔咁! !已經俾菲兒個樣同個胸吸引住,露半球又白又滑,睇落好鬼正,點會忍得到手, 雙手幫佢除衫,順手玩對軟熟大波,手感一流,入沖涼侍浴細心又耐心,細佬俾佢洗到起番身,跟住有波波bm,水蕭吹得好落力,又燃雀R袋,好鬼痕。

先車一輪緊接佢瘋狂進攻,啜啜聲係咁吮又錫我大腿兩內側,每一寸肌膚俾佢錫暈,錫埋蛋蛋,再直接毒龍,條利唔講得笑,裝左個電動摩打,不停鑽,鑽到好深,六九環保吹奏,深喉吞吐含啜,仲要將碌鳩磨擰fing,橫乳直簫好服務,見佢嗰副含撚樣,已經有口爆嘅衝動,頂唔順佢嘅簫功,上套先男上狂插百幾下,再換車仔後推,插入去時又暖又濕,菲兒居然反撞我,一隻手扶住佢條腰另一隻手狂揸大波,不斷快推,
最後衝刺,啪啪聲,加快速度,菲兒叫聲愈來愈淫,派彩後喘曬氣,事後沖身,幫我著埋衫,比埋家用Kiss番啖,先走人,一定返食~~~
回復 xiamen #1 的帖子

attractive, thanks
多謝分享
多謝分享
多謝分享
多謝分享
多謝分享
多謝分享
多謝師兄分享
謝謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 xiamen #1 的帖子