[唱K-GF] 尖沙咀的半個晚上…

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛去完日本返嚟…
和日本NC 比較,香港的NC果然是不值得玩…

兩粒鐘,三條女、悶撚死~~~~~

埋單!!!

媽咪開門問咩事。
我:「好悶呀 ~~~~~~~ !!!」
媽咪沉默,閂番度門…。

隔了一陣,第四個囡囡入來。
人細波細,樣貌尚可;唔算靚妹,但又未到中女。
著露肩tube-top + 熱褲;美白得來露出度頗大,令我精神為之一振。

囡囡叫MM(假名),一坐埋嚟,就FEEL 到氣場和剛才三條女都唔同…。
係一種令人覺得好親近既黐身FEEL…。

傾唔夠兩句,我已一嘢咀埋去…。
MM也咀得投入。

精神番哂!精神番哂!

渣波!
但微乳唔夠癮。

伸手入去,件衫又太緊。

索性一手扯件衫落嚟,再一頭栽進她心口裡。
又賴又啜又錫…。
但MM 有啲怕醜,拉番高件衫。

跟住我又摸大脾,然後從佢脾罅撩進熱褲入面。

入面條底底,超薄!

再撩入啲!

呀 ~ 撩到毛毛…
再入啲添…
惦到窿窿喇!

MM:「污糟呀。」

我猛番隻手出嚟。
(OK,我唔搞妳。咁妳搞我)

我把MM的手放在細佬上 (隔褲)。

MM 即刻自動波、又渣又鍊…。
力度恰到好處、好撚舒服…。
哎吔!想爆添!
即刻把她的手拉開,放在我心口上。我哋繼續咀…。

搞到差唔多,又將MM 手放回我細佬。

我一邊咀、一邊摸波波。MM亦係一邊咀,一邊渣我細佬。

呢隻FEEL,呢種互動,正正係我想要的。

每當MM 手停下來,我便摸一摸她手背,她便會繼續渣我細佬。
因為實在太舒服,我唔可以俾佢停…。

我哋咀著、渣著,細佬亦越來越HIGH…。
好想洩……呀 ~~~ 呀 ~~~~!!!

完事。我示意MM 可以停下。

我:「妳出唔出街架?」
MM:「行街食飯果啲就試過,上房既我唔會做喇。」
我:「可惜,難得妳咁有情趣…。」

我發覺有情趣果班永遠都係金魚,木魚就永遠都好似碌木咁(起碼我遇果班係),所以我係永遠唔會「玩出街」既。

跟住我又同MM吹陣水,講吓今次日本之旅既見聞。

我:「喺日本,啲女係會咁做既……妳擒上嚟吖。」
MM 擒上來、騎著我。
我條腰開始擺動。

我:「郁吖。」
MM:「我郁?」
我:「係呀。」

MM 開始屹我,我哋一齊「模擬造愛」。
( 這是我從日本養成的玩法和習慣 )

我哋一路屹、一路咀。

我:「妳知嗎?喺日本、我就係咁玩架喇!」
說罷便一手扯下MM 的上衣,讓她裸著上身。

但MM 沒有再怕醜,她已開始投入…。

狂渣、狂咀、狂屹、狂飲奶。
細佬又再硬起來,瘋狂地頂著MM 的下半身。

個FEEL…好撚正…
我…我、我…又再忍唔住了…。

呀、呀、呀 ~~~~ !

喘著氣、筋疲力盡…。我無諗過會短時間之內「嚟兩次」…。

(今時今日,我對住木魚,基本上反應不大,甚至可以話係無心機玩)
(但對著金魚、我的性慾就會強爆十倍!!所以喺日本、九成半時間都係同金魚玩)(對上個trip,我就係咁出咗七次)

我:「走喇!」
MM:「你聽日又唔駛返工,駛乜咁快走?」
我:「玩咗三粒半鐘、張單過三千喇!」(註:這個囡囡不用俾小費)

埋完單,她起身送我。

MM:「記唔記得我叫咩名?」
我:「MM 吖嘛。」
MM:「如果你想既話,下次可以搵番我吖。」

我哋再一擁而吻 ~~ 。
**

等𨋢中。

媽咪:「點呀?」
我:「第四條女就惦囉!」
(我仍想吐糟、為何「半會所」媽咪、總要哂我咁多時間才帶好嘢俾我)

媽咪(笑口淫淫):「你有冇察覺,所有惦既囡囡,都係返夜晚架?」
我:「噢…」

因為貪平,我一收工就仆嚟跳茶舞…。
(但其實「半會所」早已大幅加價,現價位已和A場相若,早到跳茶舞係冇SO)

也許…下次應該先返屋企、食咗飯至再嚟跳晚舞…。
**

因為年紀老邁、慘被靚妹淘汰;所以今時今日,我喺旺角、係永遠無可能玩到呢個LEVEL。

我唯一可以做既,就係入尖沙咀駛錢搭救。

今晚,我又再次喺老尖玩到自己想要既嘢,仲要係我日本玩開果套;
我覺得都OK 吖。

下次,我會返去A場。
因為神媽一直無聯絡,所以再見心儀的A女應該無望。

咁我會book 番美少女海迪,繼續用錢買佢超正既服務。

人生有幾個十年,只要我有辦法令佢變好玩既,我都會盡量去做!

係咁!

(全文完)
回復 cyberkencyber #1 的帖子

師兄又一精采分享。
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄又一精采

回復 cyberkencyber #1 的帖子

Wishing ur happy experience never stop, which ever ways it comes by

多謝師兄精彩及詳細的分享

又一篇這麼高潮的精采報告

多謝ken非常精釆既報告
冇得玩 睇下都開心

師兄又一精采分享,

Very good good good good

師兄又一精采分享

一篇這麼高潮的精采報告

尖咀好小玩得甘放

CYBER兇翻來,肯定要支持架。

只可以講樓主財多又身體好

成日都想試老尖會所!但真係沒朋友介紹媽咪給我

好厲害,以師兄既唔係後生仔既年紀可以隔褲磨岀兩次,真係堅

可車可摷有互動既金魚,真係好玩既

凡會所或暗場一定要有朋友帶,或去前經由朋友親自向夜場引薦、才能成事。
所以現實中根本無法在網上介紹。

我都識得有另一間會所,就算踩到上門口、UP 埋大班名,都係冇得玩。

艾沙后 發表於 2017-10-16 12:38
好厲害,以師兄既唔係後生仔既年紀可以隔褲磨岀兩次,真係堅

可車可摷有互動既金魚,真係好玩既

年紀大、機器壞;對一般開房流程或木魚等早已無大興趣。

唯獨呢兩年在日本養成了「搞金魚」的嗜好。
因為金魚無得搞,如能玩到「摸擬性愛」,就會有種「佔有正經女」的另類快感,對細佬來說會係極大性奮;四月份在東京就試過一日出四次。

正式來說,因應不同場合,就會有不同爆法,總的來說會分「念力自爆」、「俾女渣爆或捽爆」、「瘋狂屹爆」、「側身陪瞓攬爆」、與及「姦魔式擒爆」等等。因為自己鍾意,又多靚金魚肯配合,所以不停玩不停爆都OK。

相反,正式開房果啲,對住件木魚、通常我都係無乜心機和反應的。因為性趣少,如果夾硬逼自己玩多啲仲會病!

依家喺日本多數都係咁玩,偶而在香港也會叫陀地陪我試玩。

gcqb 發表於 2017-10-16 11:15

蛇有蛇路 鼠有鼠路
你搵開既大班 問下佢識唔識人係會所做
有d係會所做 前身都係做開大班 
前提 係你同個 大班 有幾熟悉

gcqb 發表於 2017-10-16 11:15

呢d冇得強求,隨緣啦,可能就算玩到刀唔好玩

其實只要大班做到野,基本上邊間場玩冇乜所謂