樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 尖沙咀的半個晚上…

其實4F都可以有Feel之local

首先我都黎緊5張了,同埋都係打單泡,即係单客

首先要打扮年輕,心境亦要年輕,吾好比人有專業人士感覺

陀地囡最怕劈客及咸濕客

但男人吾咸濕,吾上黎night club

所以切记吾好劈死女,少少地,飲酒帶到佢地feel

小車、大車、搜身,可以做到·
最重要,有一個好大班跟枱,好溝通,就吾會帶件超合金比你坐
以上是我小小分享,本人上4楼都有12年了

'
回覆 讚好 不讚 使用道具

首先,多謝詳細意見。
十四年前,四樓係我首席主場,一星期去兩次,和靚妹小車、大車、搜身,起機…都問題不大,甚至就地都試過!

但到十年前,開始慢慢玩唔到,並由八年前起俾啲女寸到死,所以不得不多次停去。

心境年輕是一定,現時老尖旺角主打坐的都是靚妹,而每年在東京都不知要氹幾多件十八九歲。

至於打扮甚麼的,老尖就毋須太講究了,因為果度錢先係最重要。
老尖女也許怕劈客,但部份並不怕鹹濕客,間中有些可以十數分鐘、甚至一兩分鐘內搞惦,對我來說易玩好多。

身體問題,現在已無能力劈死女。

旺角熟媽咪好少帶超合金俾我,但玩到好激而又後生有相頭的,呢十年暫時仲未有。

其實我己經好努力玩緊四樓,今年情況叫做有好轉(在衰咗八年之後),起碼個氣氛叫做可以、又抽到水,不過質素上有時要將就吓,同埋最 top 果班女仔一定冇我份。大家睇我 report 就清楚。
而夾的過程,既花時間、又辛苦,所以平時不得不落尖沙咀放鬆吓,起碼可以讓自己心理平衡番啲先。

geotech 發表於 2017-10-22 15:19
回復 cyberkencyber #1 的帖子

其實唔出街係借口

咁又唔好咁講,有d真係唔等錢洗,齋坐枱唔岀街,而我亦刀幾肯定,有部分女如果你咁講會cut你枱

如果條女樣好又識坐枱,唔岀街既話,爆鐘刀可以搵好多,你俾多一兩千佢真係唔蘇你

回復 艾沙后 #43 的帖子

首先, 我嘅講法唔係講晒全部女都係咁。

我跳舞超過十年, 眼見好多女開頭唔願出街, 跳多幾次, 氹得佢開心D, 最尾都係出街, 好多時都可以氹到佢哋出街嘅。

回復 geotech #44 的帖子

系咪,紅牌先

cyberkencyber 發表於 2017-10-26 05:58
首先,多謝詳細意見。
十四年前,四樓係我首席主場,一星期去兩次,和靚妹小車、大車、搜身,起機…都問 ...

真係唔講唔知原來出來做的NC女可以咁易搵錢,既可以揀客,又易搵錢,唔喜歡可以唔比你掂,比銭的反而要受氣,真是甚麼世界,在現實世界已經受港女氣,真估不到比錢出來玩還要受氣,相比之下一樓一的更應該受尊重,既沒有得㨂客,幾佰元便給你玩盡身上每一寸地方,稍有一點不配合便被唱DM,究竟奌解咁嘅

vv--vv 發表於 2017-10-26 23:53
真係唔講唔知原來出來做的NC女可以咁易搵錢,既可以揀客,又易搵錢,唔喜歡可以唔比你掂,比銭的反而要受 ...

你講出咗當初點解我要立志成為「日本夜遊達人」,並用九年去完成心願的原因。
講起敬業樂業,尊重客人,溫馨治癒,係幾乎無人贏到日本妹既。

香港最惡劣的情況、我都仲未有機會寫出來,但我掙扎咗八年,試場扭盡六壬,千金耗盡…;
而家尖沙咀才叫做間中有艷遇,旺角的情況亦總算好轉了一點。

一樓一某種程度上你會得到多啲,但硬砌始終公式化,唔係個個啱,特別係上了年紀果批。
但想玩得有趣味、有情趣少少,往往要付出巨大代價……。

我們無法改變現實,只能盡力去適應佢,如果仲想玩既話…。

vv--vv 發表於 2017-10-26 23:53
真係唔講唔知原來出來做的NC女可以咁易搵錢,既可以揀客,又易搵錢,唔喜歡可以唔比你掂,比銭的反而要受 ...

仲未答你點解會咁,以下都係純粹個人猜測和見解。

如果有一大批港男客人、上到 NC 後繼續「奴性」,處處縱容囡囡,就算招呼不週都要繼續捧場,仲捧到爆場。慢慢、就會養成囡囡們「天之驕女」的地位;因為唔憂做,所以亦唔駛睇你檯戲。

有時大班媽咪睇唔過眼,幫我出頭,反而仲要俾女屌番轉頭,搞到佢哋頭耷耷、我眼濕濕。(呢啲我都未有機會寫出嚟)

十年前,當我宣佈香港NC 已死的時候,夜遊界和網絡上流行緊四段說話。
四樓囡囡:「係啊,個個都話我哋係全行最寸架啦。」
客人報告:「條女寸寸貢,我仲鍾意,一於同佢鬥室鬥寸。」(咁多人鍾意寸女,咁啲女咪越嚟越寸囉)
版友感言:「喺香港 NC,即使千金耗盡,都唔會買到起碼的溫馨…」
我當年的感言:「喺香港NC,即使千金散盡,唔好講話溫馨呀,直程連一個笑容都買唔到呀!」

當我喺 XO CAT 投訴某場時,竟然有人怪我唔體諒大班媽咪工作辛苦,亦有人話我呢個死窮撚,根本未夠班去要求好服務。班港男竟可「低到」夜場劣質合理化。所以當年我唯一可以做的,就是退出論壇、和退出香港。

其實果陣我去到日本夜遊,一樣係人生路不熟,言語不通。不斷中扒中伏,不斷受騙被劫…。
但咁辛苦、後來都俾我克服到,我就真係唔順氣我玩唔惦香港!

所以四年前,我又返番嚟。你可以睇番我2014-15年頭 啲 report:使成幾萬蚊落NC,乜都玩唔到既經歷。但捱了呢三年,叫做識了兩個不錯的尖咀媽咪,同埋四樓亦開始摸到竅門點返入去玩…。 不過就有種,「回首已是百年身」的唏噓感覺了。

***這些年來,為了夜遊,我付出咗好多。既然而家叫做玩得好少少,所以姑勿論消費係幾貴,我都唔會理,一於盡情享受咗至算!

geotech 發表於 2017-10-26 20:20
回復 艾沙后 #43 的帖子

首先, 我嘅講法唔係講晒全部女都係咁。

哇,唔講仲以為你係前任特首,可惜個頭盔戴得慢左👍👍

跳左十年舞,講野仲係咁on9,真係替你可憐

唔洗強調自己唔係人類既,我個人好有氣量,好似閣下呢d傻西,勉強刀算係人類一種,係個腦少d細胞啫

前幾晚第二次上4f,坐返上次嗰位!👍 服務 更 好!可惜佢要早牧工 😞 跟住個 𡃁妹,好快就講咗個 厎線,OK!受 妳!公平交易!!!
認同#48:做客唔可以有 『 奴性 』!!!!

mhokou 發表於 2017-10-27 15:37
前幾晚第二次上4f,坐返上次嗰位!👍 服務 更 好!可惜佢要早牧工 😞 跟住個 𡃁妹, ...

呢排四樓都幾紅,大家去過反應都不錯。

我也希望自己喺果度可以越來越好玩。

回復 cyberkencyber #51 的帖子

師兄

我星期三都去完,坐左3個本地囡、4点坐到4点,其中有一個多小時無囡耍等,(因凌晨开始跑完夜馬,班客开始湧邐上黎),其中兩個可以大車、搜身,都好滿意,埋單都係5仟1,抵過去尖沙咀

rider3732 發表於 2017-10-27 20:43

師兄

四到四!厲害厲害!

我最高紀錄都係八粒鐘,十八年前在佐敦。

果晚係我生平第一次正式劈酒,點知劈劈吓,條女話醉,就挨住我瞓。
於是我就慢慢摸,摸摸吓就天光…。

thank you . good report

回復 cyberkencyber #53 的帖子

當开心快樂時間特別快,就吾覺坐咁耐

肯大車及搜身那兩個本地囡都二十到尾

回復 艾沙后 #49 的帖子

同弱智嘅人講嘢有時都幾嘔血

係分唔到咩叫畀錢氹同佢出街? 你情我願。 懂嗎? 勉強真好笑, 用槍指住佢???

我都幾肯定有啲人樣衰兼口臭俾女cut佢枱

geotech 發表於 2017-10-27 21:33
回復 艾沙后 #49 的帖子

同弱智嘅人講嘢有時都幾嘔血

原來你呢個弱智人士刀明白我同你溝通係好嘔血,我明明冇講既野刀可以老老屈,你唔止弱智咁簡單,直頭思覺失調,有病快d睇醫生

中文唔好就讀多d書,唔好成日去跳舞,個人係唔會長進架

你平時去開邊間場咁關愛?弱智刀肯俾女你坐,對你真係好

唔好再回我啦,再冇精神同你呢條傻西講野,拜拜你條尾

rider3732 發表於 2017-10-27 20:43

師兄

十二粒鐘👍👍

陰莖陰莖,係咪坐唔足?正路四樓冇咁平

回復 艾沙后 #58 的帖子

扣左一小時半等女
實坐10.5小時

4-10pm=6小時茶

其餘約4.5小時晚

条數差吾多,無酒錢

因我飲大酒,自己有存酒

早排首次光顧4樓,幸得沙皇指點,過程順利愉快,短期內會再去😆