[指壓囡囡] 關於新泗海

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問旺角道8號光榮大廈嗰間新泗海係咪執左??
我都好耐冇上去
消失了
不知是执咗定搬咗
消失了,即係執左

幾年前已經見過人話執左, 而家樓下個新泗海招牌都無左, 好似有個足仔招牌, 可能轉左手

新泗海都可謂一間奇葩, 我好似幫趁過兩次, 幫趁要睇卡片或身份證, 然後其中一次浴室同房之間位置水浸, 好得人驚, 囡ok但環境太差, 無再去
吊伯特 發表於 2017-10-16 21:57
幾年前已經見過人話執左, 而家樓下個新泗海招牌都無左, 好似有個足仔招牌, 可能轉左手

新泗海都可謂一間 ...

我記得有一輪, 係要有卡片先俾你睇女

試過上到女, 佢審犯咁問左一輪, 跟住話呢度冇女

後來都入過一次閘, 又唔覺得真係咁正
十年八年前,不錯地方,女夠年青!睇智能身份証話我係頭批疑似黃氣,又話我車牌1-2號好多龜都係,之後去開就比左個暗號我,話係"龜公得"介紹來便ok。揀完女要上幾層暗房,後期頂吾順環境太差便冇去了。
simonchow666 發表於 2017-10-17 00:53
十年八年前,不錯地方,女夠年青!睇智能身份証話我係頭批疑似黃氣,又話我車牌1-2號好多龜都係,之後去開就比左個暗號我,話係"龜公得"介紹來便ok。揀完女要上幾層暗房,後期頂吾順環境太差便冇去了。

咁佢地都真係幾搞笑... 車牌 1-2 號係大多數人都係... 除非考自動波, 考棍波既多數都㨂貨van... 真係無遇過第二間打開門口做生意但又查呢查路咁驚青...
我都上過去一次、查完家宅之後話比我聽......冇女
回復 ming1333 #8 的帖子

可能我个样鹹湿
我去嗰阵冇人问我野直接放我入去
六魔女退役之後我都冇再去過

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:06