[芭提雅] WECHAT報告二(痴女)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見得閒出埋個V7報告二先.
係芭提雅的某一天,(時間唔記得)我又用下V7搵下女,跟據經驗,而家D女都識晒路搵食,唔優做,太靚都知係假相.咁就直接對D可能性高既女女出手LA,問左幾個,分別報價.價錢都係4000-7000LT .
我今次一行3人,BK左2間房.因為我個晚已經決定左要搵女,咁就推左2個FD自己一個房,而且佢地個晚話唔打算搵女.(後尾收到電話先知每人都帶左一個番房,2張床,4個人,.....好亂阿.)
咁當晚10點左右,揀左一個正正常常樣既,開4000LT,都OK.咁約左11點大堂見,2FD怕我中伏就係大堂另一邊等我,等我話OK佢地就會自己出去玩.咁大家就扮唔識.
囡囡黎到,同張相都9成似,係黑D,咁當然OK LA.就叫佢地走.初步傾左陣,決定食D野先,因為係LT,唔趕.之後諗計問佢拎ID睇睇.,佢話無WO,要問FD借,不過個FD係LB. .即刻涼一涼.
咁之後就去埋佢FD間BAR到飲野,咁開始多身體接觸,即時升溫,唔會怕醜LA,都定晒局.摸到落下面,而....................無著底褲.!!  咁既咩..原來一直都無著底褲.又開左我眼界,諗番頭先一齊食飯,搭車.必須寫個服字.
跟住佢話去拎野,入左LOCKER房,出番黎再摸竟然著番=.=我諗佢係係個度做,LOCKER多一條定問人借.無深究.之後就番酒店開波,好彩係真女,不過假波.開完訓一訓又出左去食野,2點左右.咁岩我FD打黎問我係邊,我話出左去,咁岩晒時間,就借埋我間房玩,舒服D.
到我番去酒店,迫我FD比番間房我.之後下半場.無限既BJ,ML訓,再比佢BJ醒又黎過.,整晚一共4次..成個人比佢吸晒我D陽氣.最後訓到10點先走.完全係佢食我,唔係我食佢.=.=

番到香港之後都不停視訊我,由於真係太痴身,頂唔順,DEL左. 1258766200.jpg

11月就再去芭曼,好期待,希望好運不停有.
回復 bbqjoe #1 的帖子

4000 LT FUCK 4 TIMES, SO HAPPY CHING
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄好嘢,搞到泰妹沉船👻

師兄唔好洗呀....比個V7我呀嘛...我準備去架

呢4000銖真係辛苦了師兄!

多謝師兄分享,女女ok呀

反而想知邊間bar, bar 重有冇好野食

痴身又唔一定要接佢video call

恭喜師兄4Q

4000。4Q 十分超值

單身同佢玩下都好, 如果有家室實死

睇相好似TS

looks good, lucky found.

都算係少見嘅V7行運報告,無論係咪TS都好,多謝師兄分享!

咁得意,唔著底底全天侯命隨處開波格!
我都想知囡囡帶咗你去邊間bar?店内環有没有好野食
等師兄解答!

The girl looks very nice.  Can you let us know which bar ?  Thanks Ching.

Thanks ch, 比個V7我呀嘛.

師兄呢條囡食左好耐嫁啦1,del左都應該好很耐,大家追下post啦,

師兄去泰國咁多次,唔會唔識分LB TS 真囡羅

4000B = 4Q, ching 腳仔軟